Ce nemultumire pot avea utilizatorii de iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta multi utilizatori de-abia au asteptat sa faca trecerea de la modelele mai vechi de iPhone, la iPhone 7. Deja discutam despre dispozitive speciale, dispozitive care nu mai au butonul Home clasic, si dispozitive care vin cu multe imbunatatiri, de la display iPhone 7 si pana la procesor sau alte componente.

Exista totusi si cateva minusuri pe care le are acest telefon, iar un mare minus il reprezinta acele probleme care privesc conexiunea, si despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Din nou, problemele de retea pot aparea in mod neasteptat pe orice dispozitiv mobil, indiferent de starea lor sau daca este nou sau vechi. In cazul in care utilizatorii iPhone 7 intampina probleme cu conectivitatea in retea, cel mai probabil problema apartine furnizorului de retea sau configurarea necorespunzatoare a setarilor relevante pe iPhone.

Pe scurt, majoritatea acestor probleme sunt legate de software. Dar nu inseamna ca vom exclude in mod automat posibilitatea ca un hardware defect sa provoace aceeasi problema in acest nou iPhone. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand aveti iPhone-ul umed sau avariat.

Lucrul bun cu privire la problemele legate de software este faptul ca acestea pot fi eventual rectificate folosind oricare dintre solutiile aplicabile. Apple ofera de fapt o pagina de asistenta gratuita sau o sursa de ghiduri de depanare pentru utilizatorii iOS pentru a se referi ori de cate ori acestia vor intalni oricare dintre problemele frecvente in timp ce utilizeaza dispozitivele lor.

Exista si alte cazuri de probleme de retea care au fost legate de software-ul defectuos sau de actualizarea iOS. Pe cat posibil, dezvoltatorii de iOS fac tot ce pot pentru a face ca toate actualizarile software sa nu aiba erori. Cu toate acestea, la fel ca orice alte actualizari majore de software, actualizarile iOS pot contine de asemenea erori care provoaca probleme dispozitivului la implementare. Si aici apar problemele post-actualizare.

Printre problemele care se intalnesc se numara picaturile de semnal LTE aleatorii si problemele GPS manifestate de o eroare de No Service atunci cand se incearca utilizarea aplicatiei Google Maps sau Waze.

Cauza exacta a acestor probleme nu a fost de fapt dezvaluita sau explicata de Apple, dar in schimb compania a abordat prompt aceste preocupari. Cu toate acestea, alti oameni au speculat ca problemele au fost izolate in cazul transportatorilor bazati pe CDMA sau al furnizorului de retea. Aceasta notiune s-a bazat pe faptul ca alti utilizatori de iPhone 7 au reusit sa remedieze problema schimband benzile de retea de la LTE la numai date sau alte optiuni disponibile.

Inainte ca Apple sa lanseze patch-urile fixe oficiale, unii dintre utilizatorii afectati de iPhone 7/7 Plus au recurs la o solutie temporara, care se transforma prin comutarea functiei Enable LTE la optiunea Data Only. Aceasta caracteristica se gaseste in panoul de setari.

Ca raspuns la aceste preocupari, Apple a lansat ulterior o actualizare ulterioara (fixa oficial) prin versiunea iOS 10.0.3, care este conceputa special pentru a remedia problemele existente de conectivitate celulara atat pentru noile dispozitive iPhone. Aceasta actualizare, totusi, nu a fost pusa la dispozitia variantelor iPhone mai vechi.

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like