Cele mai bune 7 jocuri cu o grafica super pentru Android si iPhone

0 Shares
0
0
0

Pana acum, smartphone-urile, in special cele de ultima generatie, cum ar fi cel mai recent iPhone sau cel mai recent Samsung Galaxy sau Huawei, au devenit atat de avansate incat au specificatii hardware de acelasi nivel ca un PC sau o consola de jocuri, permitandu-va astfel sa instalati jocuri cu grafica HD de consola.

Pentru cei carora le pasa de estetica, pentru cei cu un dispozitiv de inalta clasa, un smartphone sau tableta Androd, iPhone sau iPad, pentru cei care doresc sa foloseasca telefonul mobil pentru a se juca conectandu-l la un televizor sau un monitor mare, urmatoarele sunt jocurile mai frumoase de descarcat si instalat, cu grafica pentru consola de ultima generatie.

Daca vrei sa te joci cat mai placut, cumpara accesorii telefoane potrivite.

Call of Duty Mobile

Lansat in 2019 cu un succes urias si premiat de utilizatori si critici, este unul dintre cele mai bune jocuri FPS cu tot felul de moduri de joc, inclusiv battle royale pentru 100 de jucatori, modul zombie, meciurile PvP clasice si mai mult.

Grafica este peste medie pentru un shooter 3D, la nivelul Unkilled si Shadowgun: Legends care sunt si jocuri FPS grozave cu o grafica excelenta.

Free Critical Ops

Pentru Android si iPhone este unul dintre cele mai bune FPS 3D pentru smartphone-uri, unde puteti juca impotriva altora in modul PvP online. Jocul include diverse tipuri de jocuri, arme, elemente de personalizare si un sistem de control foarte eficient. Jocul este gratuit, iar achizitiile in aplicatie nu sunt altceva decat elemente de personalizare care nu afecteaza competitivitatea.

Asphalt 9 Legends si Asphalt 8 Airborne

Sunt cu siguranta cele mai bune jocuri de curse pentru smartphone-uri, gratuite pentru Android si pentru iPhone, cu o grafica uluitoare si foarte rapida, multe piste de condus, trafic si masini puternice cu care sa faci cascadorii si sa castigi pe primul loc.

Me, Gladiator

Gratuit pentru Android si pentru iPhone este jocul de gladiatori, cu super grafica si animatii realiste, in care trebuie sa lupti cu un gladiator in arena cu armatele si armura achizitionate.

NITRO NATION 6

Gratuit pentru Android si pentru iPhone este un frumos joc de curse scurt si rapid, cu efecte vizuale si animatii uimitoare si peste 100 de masini complet personalizabile.

Modern Combat 5

Este doar un joc de consola care ruleaza bine pe cele mai puternice dispozitive precum Samsung S20 si, bineinteles, iPhone 11. Este un shooter, cel mai frumos pentru telefoane mobile, de descarcat absolut pentru iubitorii de acest gen, mai ales ca este gratuit atat pentru Android, cat si pentru iPhone.

Jocul are, de asemenea, un mod poveste in care trebuie sa finalizati diferite misiuni si sa obtineti recompense. Fiecare clasa are propriile sale abilitati, cu control deplin asupra abilitatilor care trebuie imbunatatite in functie de propriul stil de joc.

MTB Discesa: Multiplayer

Gratuit pe Android si pentru iPhone este poate cel mai frumos joc de mountain bike, cu medii realiste si care foloseste fizica reala a miscarii unei biciclete. poti concura impotriva altor jucatori in modul multiplayer sau pur si simplu sa completezi misiuni in modul single player si sa incerci sa inregistrezi cel mai bun timp.

0 Shares
You May Also Like