Inchirieri auto in capitala

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane care calatoresc spre Bucuresti cu avionul, si care aterizeaza pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, cauta sa inchirieze masini, fie in Otopeni, fie in Bucuresti.

In continuarea acestui articol vom discuta putin pe marginea acestui subiect, si vom vedea unde se pot gasi inchirieri auto ieftin in Bucuresti, pentru ca toti cei care au nevoie sa inchirieze o masina la un pret atractiv, sa stie unde sa mearga.

In zona din apropierea aeroportului se gasesc multe firme care inchiriaza masini, insa preturile difera foarte mult de la o firma la alta, si de la o masina la alta. Cu siguranta nu toate firmele inchiriaza masini pentru un anumit pret.

Kamoauto este o astfel de firma care inchiriaza masini in Otopeni si in Bucuresti, si poate reprezenta cea mai buna solutie pentru toate persoanele care au nevoie de o masina inchiriata.

Daca va intrebati care este motivul pentru care am facut aceasta afirmatie, trebuie sa mentionam ca aceasta firma de inchirieri auto dispune de un numar mare de masini necesare omului de rand.

Nu discutam despre masini de lux, ci despre masini ideale pentru viata de zi cu zi in oras, masini precum Ford Focus, Opel Corsa, Dacia Logan, Dacia Duster, Renault Clio, Renault Captur, Dacia Logan MCV, Skoda Rapid sau Ford Fiesta.

Toate aceste masini sunt folosite in viata de zi cu zi de catre oameni de rand, oameni care isi doresc masini de care sa se poata folosi in scopuri normale. Cei care isi doresc masini de lux, cu siguranta vor avea de cheltuit mult mai multi bani.

Daca de exemplu, un model Dacia Logan pe care aceasta firma il inchiriaza poate avea un pret de doar 10 euro pentru o perioada mai mare de 30 de zile, cu siguranta pretul pentru un model de la Audi sau BMW va fi inzecit. Deci, pentru oamenii care isi doresc o masina ieftina de inchiriat, cu siguranta aceasta firma reprezinta cea mai buna solutie.

Poate exista persoane care in viata de zi cu zi conduc Dacia Logan, si spera ca macar atunci cand au o masina inchiriata sa conduca altceva, un model Ford Fiesa poate fi ideal.

O asemenea masina poate costa 21 de euro pe zi in cazul in care masina este inchiriata maxim 3 zile. In cazul in care masina este inchiriata pentru mai mult de 30 de zile, atunci pretul pentru fiecare zi in care clientul va folosi masina va fi de doar 12 euro.

Asadar, aceste preturi sunt mai mult decat foarte atractive, asa ca toti cei care intentioneaza sa inchirieze o masina pe perioada sederii lor in capitala ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre Kamoauto.

Masinile acestei firme sunt bine intretiute, dispun de aer conditionat sau climatronic, inchidere centralizata, geamuri electrice cel putin fata, plus multe alte dotari pentru ca toti clientii sa se bucure de un grad ridicat de confort.

Mai mult decat atat, firma le ofera clientilor chiar si posibilitatea de a-si rezerva o masina online, asa ca acestia vor fi asteptati la aeroport sau la locatia prestabilita, la data si ora prestabilita, pentru a nu mai fi nevoiti sa se deplaseze la sediul firmei.

0 Shares
You May Also Like

ViseCurs moto

Curs moto, aventura ta pe 2 roti! Un curs moto este un program de instruire care îți va…