Care sunt cele mai bune aplicatii de management al constructiilor

0 Shares
0
0
0

Care este cel mai bun mod de a gestiona un proiect de constructie? Raspunsul este simplu: utilizati software-ul de management al proiectelor de constructii ! Cu cele mai bune de la bord, puteti realiza totul.

De la calcularea materialelor la estimarea si costul fortei de munca pana la managementul proiectelor; un proiect de constructie este o aplicatie mai importanta care poate simplifica un proiect de constructie. Aplicatiile foarte avansate ajuta la evaluarea riscurilor de constructie si la controlul costurilor cu un kit contabil de baza.

Aplicatii pentru constructii

Aruncati o privire la cele mai bune aplicatii de management al constructiilor de mai jos:

Procore

Procore functioneaza pe trei principii: asculta problemele clientilor, proiecteaza un sistem usor de utilizat pentru probleme si se asigura e faptul ca clientii utilizeaza solutii instantaneu. Dezvoltatorii lucreaza cu utilizatorii pentru a proiecta noi caracteristici pentru software. Odata ce dezvoltatorii sunt constienti de nevoile clientilor, echipele de inginerie si design dezvolta o tehnologie intuitiva pentru a ajuta clientii sa isi realizeze visele.

Devine benefic pentru dezvoltarea sistemului de catre utilizator. Ajuta la utilizarea pe scara larga, la punerea in aplicare rapida si la cresterea rentabilitatea investitiilor. Procore asigura o colaborare larga, permitand utilizatorilor sa lucreze cu oricine de oriunde in cel mai scurt timp.

e-Builder

E-Builder este un instrument de management al proiectelor de constructii cu caracteristici si panouri de performanta in timp real. E-Builder creste productivitatea pe santier si reduce costurile proiectului. Mai multe locuri de munca care acopera mai multe site-uri de locuri de munca nu este usor. Site-ul web are costurile, documentele si orarele sale cu un proces individual de livrare care include achizitie, proiectare, operatiuni si constructii.

Software-ul de management al proiectelor de constructii e-Builder reduce costurile proiectului cu 4% si creste productivitatea de trei ori pe site-urile de locuri de munca si aduce beneficii proprietarilor, dar de asemenea si managerilor. Puteti gestiona mai multe proiecte, colabora cu echipa si minimiza timpii de finalizare a lucrarii. Daca iti spargi din greseala displayil pe santier, intra pe inlocuire display iPhone 11.

Autodesk BIM 360

O aplicatie de gestionare , Autodesk BIM 360 asigura securitatea, calitatea unui program, documentatia si punerea in functiune, iar aceasta include gestionarea informatiilor despre constructii. Raportarea si colaborarea bazate pe cloud imbunatatesc calitatea si gestionarea constructiilor.

Echipele de constructii pot produce programe de management in plus fata de stocarea informatiilor intr-un loc sigur. Ajutata de tehnologia mobila, echipa de constructii este bine echipata cu instrumente pentru a organiza echipele si a aborda provocarile in mod eficient.

Bridgit

Bridgit, o solutie de gestionare a activitatilor bazata pe cloud ajuta la alocarea, raportarea si luarea de notite. Detaliile activitatii pot fi partajate cu echipele cu ajutorul acestei aplicatii…

Este  pentru toate proiectele, mici sau mari, care doresc sa economiseasca timp si sa atribuie manual munca, sa raporteze probleme si sa ia notite aleatorii. Aplicatia mobila este un avantaj pentru managerii de constructii sa impartaseasca detalii pe tablete si smartphone-uri. Si cu acces online, rezultatul este rapid (la indemana), indiferent de locul in care lucrati.

Tu, ce aplicatii cunosti in acest domeniu ?

0 Shares
You May Also Like