HTC One M8 – un smartphone de top, ce merita achizitionat

0 Shares
0
0
0

Htc One M8 vine cu specificatii de top: ecran LCD 3 cu rezolutie full HD 1080p, procesor quad core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3Ghz, 2Gb de ram, capacitate de stocare de 16GB + capacitate de stocare extinsa prin micro SD, Duo Camera (camera Ultrapixel + depth sensor), camera frontala de 5 megapixeli, NFC, IR Blaster, sistem de operare Android 4.4 si un acumulator de 2600 mAh.

Pentru huse HTC de cea mai buna calitate, vizitati AccesoriiGsm.ro!

Lucrurile pozitive: Design-ul este unul excelent, minunat am spune, completat de o constructie uni-body, hardware de top, o performanta optima si capabilitati audio de invidiat.

Lucrurile negative: Camera Ultrapixel nu se poate apropia de modelele competitiei, iar suprafata “smooth” a smartphone-ului se dovedeste a fi alunecoasa de foarte multe ori, atunci cand il folosim.

Dar, sa trecem la o descriere mai pe larg, a noului gadget. Cum poti imbunatati un telefon ce a fost admirat deja la scara larga, pentru design-ul excelent si calitatea constructiei?

Cu Htc One M8, se pare ca cei de la HTC au depasit barierele. Este mult mai bun, nu doar in termeni de hardware, dar si din punct de vedere al design-ului. Cantarind doar 160 de grame, HTC One M8, continua design-ul stil unibody, cu cateva imbunatatiri.

Are varfurile rotunjite cu un corp ingust, prevazut cu slot de expansiune (pentru memorie) micro SD. Finisarea lina de pe spate, da acestui device un look “premium”, dar si un feeling pe masura.

Totusi, din nefericire, tot acest tip de finisare face ca telefonul sa devina alunecos, atunci cand il folosim, la o manipulare mai neatenta, poate foarte usor sa scape din mana.

Pe partea din fata, observam un display excelent, destul de generos, avand o marime de 5 inchi. Rezolutia este una full HD, iar unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, cu detalii excelente.

Orientandu-ne atentia catre design-ul minimalist al butoanelor, observam amplasarea acestora onscreen, cu 3 butoane principale: home, menu si multitasking. Butonul de power este situat in partea de sus, dar pe acesta nu vei fi nevoit sa il folosesti foarte des.

Telefonul poate fi “trezit” prin double-tapping executat pe ecran sau prin comenzile de gest (poti de asemenea sa scoti telefonul din sleep si sa lansezi direct o aplicatie specifica).

Una dintre facilitatile predominante de pe One M8, este Duo Camera. Aceasta combina o camera imbunatatita (Ultrapixel) si un depth sensor, totul pentru un focus mult mai rapid, mai reusit si mai eficient.

Exista de asemenea si capabilitatea de a schimba focusarea unei fotografii, chiar si dupa ce aceasta a fost facuta. Totusi, senzorul de doar 4 megapixeli, reprezinta un dezavantaj major in fata competitiei, acesta fiind cam singurul dezavantaj al acestui smartphone, per total.

Performanta de zi cu zi este una excelenta, multumita hardware-ului de top de la interior si a noului Sense UI. Viata bateriei de pe M8 este conform testelor, de o zi si jumatate, la o folosire mixta.

Pe total, credem ca acest flagship al celor de la HTC merita cumparat, prin calitatea design-ului, a constructiei si a hardware-ului, pretul nefiind nici el unul foarte mare.

0 Shares
You May Also Like