Unde iti repari iPad-ul?

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii faptul ca in ultimii ani laptopurile si PC-urile nu ai mai avut un atat de mare succes precum in anii anteriori datorita faptului ca pe piata au aparut tot felul de tablete, dar si smartphone-uri, iar tinerii prefera sa navigheze pe internet sau sa se joace pe aceste dispozitive care sunt cu mult mai mobile.

Cu siguranta cei care isi pierd timpul liber fiind conectati la retelele de socializare aleg sa fie conectati de pe telefonul mobil, insa cei care pun jocurile inaintea retelelor de socializare aleg tabletele.

Sunt foarte multi utilizatori care prefera iPad-ul pentru a se juca jocurile preferate, sau pentru a putea viziona un film seara dupa ce vin de la job, sau studentii dupa ce vin de la cursuri.

Ipadurile utilizeaza reteaua Wifi trilaterala de la Shyhook Wireless in scopul furnizarii de informatii despre localizare aplicatii. Modelul 3G suporta A-GPS cu scopul de a da voie pozitiei sa fie calculata cu ajutorul GPS-ului.

De asemenea iPad-urile au si o banda neagra pe partea din spate a ajutorului pentru receptia 3G, dar au si o mufa pentru casti dar si un lucru pe care doar cei de la Apple il folosesc si anume un conector de andocare, insa in mod evident nu Ethernet.

Ipad-urile sunt prevazute cu doua difuzoare mono interne care au fost amplasate jos, in partea dreapta a dispozitivului. La iPad-urile originale, boxele vor transfera sunetul prin intermediul a doua mici canale sigilate care duc la acele 3 porturi audio care sunt sculptate in aparat .

Ei bine, chiar si aceste dispozitive pot sa intampine anumite probleme de functionare, iar din acest motiv sa fie nevoie sa cauti un service unde se executa reparatii ipad.

La fel ca si in cazul telefoanelor mobile inteligente, si iPad-urile care ajung la un service, pot sa aiba fie probleme hardware fie probleme software.

Cu siguranta in cadrul unui service care repara astfel de dispozitive se poate inlocui display-ul si touchscreen-ul iPad-ului, se poate inlocui de asemenea si bateria acestuia. Foliile de incarcare sau butonul de volum se pot schimba si ele sau folia butonului de pornire/oprire.

Se pot efectua iarasi reparatii sau se pot inlocui butoanele Home ale dispozitivelor si se pot efectua reparatii pe procesorul dar si pe placa de baza a iPad-ului.

Si totusi, cele mai des intalnite cazuri in care un utilizator isi duce iPad-ul la reparat, sunt acelea in care semnalul GSM al dispozitivului este de o calitate slaba, sau volumul difuzorului scade, ori nu functioneaza butonul Home sau butoanele de volum.

De asemenea se pot bloca tastele pentru volum sau castile sa ramana conectate, ori bateria sa se descarce extrem de rapid.

In aceste conditii nu prea iti ramane altceva de facut decat sa iti duci cat mai rapid dispozitivul intr-un service.

In cazul in care consideri ca pretul pentru efectuarea reparatiei este prea mare si nu esti de acord sa iti repari iPad-ul fie cauti un alt service si compari preturile, fie te poti gandi la achizitionarea unui dispozitiv nou, insa cu siguranta nu trebuie sa renunti la ideea de a detine un astfel de dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like