Cum se alege sonorizarea evenimentelor?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vorbim despre evenimente perfecte trebuie sa ne gandim si la sonorizare evenimente. Sunt foarte multei DJ pentru nunti in Romania. La o simpla cautare le Google gasiti cel putin 500 dar care dintre ei este cel mai bun pentru nunta pe care o organizati?

Va propunem mai jos mai multe solutii pentru a evita toate problemele care au fost generate de alegerea sonorizarii pentru evenimente, si intrebari pe care sa le puneti in ceea ce priveste echipamentele pe care le vor utiliza dar si tot ceea ce este necesar sa includeti in organizarea nuntii. Veti avea si ocazia de a intalni oameni care au o buna experienta in domeniu care sunt in general foarte comunicativi, cu o personalitate placuta si care sunt tot timpul dispusi sa va ofere toate sfaturile utile pentru a putea avea cele mai frumoase nunti.

Desigur, dezbaterea va ramane inca valabila, alegeti o firma profesionista de sonorizari nunti sau o formatie de nunta? Aceasta este una din cele mai grele de cizii pe care va trebui sa le luati.

In ceea ce priveste o formatie va trebui sa tineti cont ca nu este necesar sa angajati o trupa pe care nu ati auzit-o inca cum canta si ca sunt mai multe variabile la ijloc. O formatie care canta live poate strica evenimentul in cazul in care solistul de exemplu este ragusit sau daca unul dintre membrii nu poate sa ajunga la nunta.

Este si o alta problema. O formatie va trebui sa ia si pauze. Unele formatii fac pauze din ora in ore, altele din jumatate in jumatate de ora. Pauzele sunt necesare si nu aveti cum sa ii obligati pe cei din trupa sa cante continuu pentru ca acestia canta in general live si asa cum este normal, obosesc. Nu de fiecare data gasiti formatii foarte bune care pot sa si cante mult fara sa se opreasca.

Veti avea mai putine probleme in cazul in care va angajati un DJ pentru nunta pentru ca cei mai multi dintre ei sunt profesioisti si stiu cum sa faca o atmosfera la o nunta.ei au nevoie si de pauze si de fiecare data au mai multe melodii cu ei decat ar putea o formatie sa cante.

Avantajul major al unui DJ este pretul. Unul bun este mereu mai ieftin decat o formatie si va lcra in mod dinamic toata noaptea pentru a putea sa faca o atmosfera care sa va tina toti invitatii in picioare. Se intampla si ca o formatie sa va lase o impresie foarte buna, insa in momentul nuntii sa nu mai vina deloc. Aceste situatii neplacute sunt intalnite mult mai rar in cazul in care aveti un DJ. Tocmai de asta se recomanda sa utilizati contractele.

In experienta noastra de invitati la nunti, formatiile pe care le-am auzit cantand au facut destul de des microfonie si toti vocalistii priveau speriati care boxe si catre microfon. Este evident ca nu stiau ce se inampla si totul se repeta iar si iar. Microfonia are loc in momentul in care frecventele nu sunt setate corect.

0 Shares