Jocuri pentru telefon recomandate de cei mai importanti playeri

0 Shares
0
0
0

Iata ce recomanda pe YouTube cei mai mari playeri care se joaca pe telefon:

HearthStone

HearthStone nu este nimic mai putin decat o referinta in materie de jocuri de carti online inca de la lansarea sa pe PC in 2014, apoi pe Android in 2015. Scopul este de a construi pachete de 30 de carti si de a concura online cu alti jucatori. Datorita unui tutorial foarte clar si a unei interfete exemplare, jocul este foarte usor de invatat. Dar ascunde o profunzime nebanuita la prima vedere, care ii confera o durata de viata aproape infinita.

Atentie, insa, din cauza vechimii sale, jocul incurajeaza jucatorii sa plateasca pentru el. De acest joc nu te vei putea desparti, iar noi iti recomandam sa apelezi la inlocuire baterie iPhone daca bateria incepe sa iti joace feste.

Asphalt 9 Legends

Asphalt 9 Legends preia in sfarsit seria Asphalt 8, lansata in urma cu 5 ani. Si o face cu brio! Cu 80 de vehicule disponibile si mai mult de 100 de curse jucabile, jocul de curse de la Gameloft a facut totul pentru a oferi o grafica demna de cele mai mari titluri de consola pentru smartphone-urile noastre.

Data Wing

Data Wing este un joc foarte special, deoarece este un joc de curse narativ. Grafica este foarte simpla (controlezi un triunghi pe un circuit format din doua linii), dar fundalul este mult mai profund decat pare in primele minute de joc. Prima data cand te obisnuiesti cu el este un pic cam dur, dar titlul merita cu siguranta o privire.

Pokémon Go

Este imposibil sa vanezi Pokémon in viata reala? Nu si atunci cand ai un smartphone si Pokémon Go. Principiul este in principiu acelasi cu Ingress, si anume sa te plimbi pe strada, in mediul rural sau pe marginea plajelor si sa astepti sa apara Pokémon pentru a-i prinde.

Cea mai buna parte este ca natura Pokémon-ului depinde de locul in care te afli. Pokémon de tip apa se gasesc mai degraba in apropierea raurilor sau a plajelor. In cele din urma, este posibil sa te confrunti cu alti antrenori, prin intermediul arenelor, in care echipe de antrenori concureaza, dar si sa iti provoci prietenii.

Fire Emblem Heroes

Primul joc Nintendo lansat pe Android, Fire Emblem Heroes preia una dintre cele mai mari licente din catalogul Nintendo, dar inca confidentiala in Occident, si ofera un joc free-to-play cu o noua abordare.

Regasim toata munca ingrijita a unui Fire Emblem clasic, dar cu un gameplay mai lejer, care se adapteaza mai usor la sesiuni scurte pe un smartphone. Ideal pentru cei care doresc sa descopere seria fara prea multe dificultati, dar si pentru fanii care isi vor putea regasi eroii preferati.

Clash Royale

Sunteti in cautarea unui joc online care sa fie usor accesibil si sa semene cu ceea ce stiti? Atunci Clash Royale este exact ceea ce ai nevoie. Un amestec de tower defense, jocuri de carti de joc si jocuri de strategie in timp real, Clash Royale este pe cat de usor de invatat, pe atat de greu de stapanit.

Un tip de joc destul de clasic pentru smartphone care are un numar bun de achizitii in aplicatii, dar acestea nu sunt necesare pana cand nu petreci ceva timp cu el.

0 Shares
You May Also Like