De ce sa folosesti o moara de cereale?

0 Shares
0
0
0

Din motive nutritionale, dar si pentru a castiga autonomie, multe gospodarii sunt acum dotate cu mori cereale 200 kg/ora cu motor 2.5kw.  Aceasta moara reprezinta utilajul ideal in orice gospodarie sau ferma, acesta fiind folosit pentru a prelucra grau, orz, secara, ovaz, porumb, etc. Moara de cereale marunteste furajele in scopul pregatirii hranei pentru animalele si pasarile de la ferma sau din gospodarii.

Morile de cereale iti permit sa macini cereale proaspete, astfel incat toti nutrientii valorosi sa ramana continute in faina sau boabele zdrobite. Fie pentru productia de hrana pentru pasari de curte sau pentru o alimentatie sanatoasa in bucatarie, o moara de cereale este versatila si perfecta pentru o dieta echilibrata pentru oameni si animale.

Ai vrut vreodata sa-ti faci singur cerealele? Daca pretuiesti o dieta echilibrata, o moara de cereale este o investitie practica pentru tine. Cu o moara de cereale, macini cerealele naturale in furaje sau faina in cel mai scurt timp. Datorita usurintei de utilizare si macinare rapida, toate substantele valoroase continute in macinare sunt pastrate.

Moara de cereale pe scurt:

  • Pentru producerea de hrana sanatoasa pentru animale si pentru uz privat in bucatarie.
  • Poate fi folosita pentru toate tipurile de cereale
  • Toate ingredientele valoroase raman in faina sau fulgi de ovaz
  • Mecanism de taiere robust si ascutit care isi pastreaza claritatea pentru o lunga perioada de timp
  • Moara stabila de cereale pentru cantitati mici si mari de faina
  • Morile de cereale sunt disponibile cu motor electric sau control manual.

Cand este potrivita pentru tine o moara de cereale?

O moara de cereale este insotitorul tau perfect daca vrei sa-ti faci propriile amestecuri sanatoase de cereale sau faina de ouat pentru amestecul tau de hrana pentru pasari de curte. O moara de cereale este, de asemenea, potrivita pentru uz privat pentru a face muesli sau faina.

Cu o moara de cereale poti macina usor toate tipurile de cereale in boabe proaspete sau faina. Datorita unui proces de macinare bland, toate ingredientele importante, cum ar fi vitaminele, mineralele si oligoelementele raman prezente in faina.

Avantajul macinarii propriilor furaje pentru pasari este evident: in comparatie cu furajele traditionale vandute in magazinele specializate, furajele pentru pasari macinate singur sunt semnificativ mai ieftine si mai sanatoase.

Macini ocazional cereale in cantitati mici?

Daca ai un numar rezonabil de gaini sau macini doar ocazional cantitati mici de cereale proaspete, o rasnita de mana este optima pentru tine. Mica, dar eficienta!

Macini in mod regulat graul, secara sau spelta in cantitati mari?

Atunci o moara electrica de cereale este alegerea potrivita. O moara electrica de cereale este potrivita daca macini mult si des si este recomandata daca doresti sa furnizezi un numar mare de pasari de curte cu hrana auto-macinata.

Ai nevoie de o moara pentru a macina porumb?

Porumbul este un furaj unic popular pentru multe rase de pasari, cum ar fi gaini, prepelite etc. Chiar daca multi producatori afirma acest lucru, porumbul nu poate fi macinat in mori traditionale de cereale. Cu o moara electrica care macina 200kg/h este foarte usor sa macini porumbul si sa il transformi in boabe crapate.

0 Shares
You May Also Like