Jocuri de simulare care te vor tine in priza non stop

0 Shares
0
0
0

Iata cateva simulatoare care te vor tine in priza si doar cu mainile pe telefon. Inainte de a le instala, asigura protectie optima telefonului cu carcase iPhone.

Farmville 2: Country Escape

FarmVille 2: Country Escape este cel mai aproape de a retrai clasicul FarmVille pe Facebook. Jocul are o abordare mai mult arcade a genului. Incepeti cu o proprietate si o construiti incet, in timp.

Poti sa cultivi tot felul de plante, sa creezi tot felul de lucruri si sa deblochezi tot felul de personalizari. Elementele free-to-play joaca un rol mult mai important decat in versiunile anterioare ale jocului, dar asta nu este rau atata timp cat nu te deranjeaza.

Minecraft

Poti face tot ce vrei in Minecraft. Poti sa explorezi mine, poti sa faci lucrezi si poti sa construiesti, sa cultivi, sa pescuiesti si sa cresti animale. De fapt, inceputul jocului in modul de supravietuire necesita cel putin cateva abilitati partiale de agricultura, deoarece ai nevoie de hrana pentru a trai.

Puteti sa cresteti gaini pentru oua, sa plantati diverse tipuri de culturi si apoi sa le transformati pe toate in alimente reale. Bineinteles, tot ceea ce fac in joc este sa refaca sanatatea si sa evite infometarea pentru o vreme. Cu toate acestea, este o parte importanta a jocului, alaturi de orice altceva. De asemenea, versiunea mobila a jocului functioneaza perfect cu versiunile de PC si Xbox One ale jocului, asa ca suportul cross-platform este, de asemenea, un motiv bun pentru a incerca acest joc.

Stardew Valley

Stardew Valley este, fara indoiala, cel mai bun simulator agricol de pe mobil. Acesta are toate elementele obisnuite, inclusiv posibilitatea de a creste, recolta si vinde recolte. Cu toate acestea, jocul adauga cateva elemente RPG, precum si o multime de extra si mini-jocuri. Poti merge in oras si sa intalnesti orasenii, sa te casatoresti, sa participi la evenimentele orasului, sa mergi la pescuit etc.

Dezvoltatorii au 50 de ore de joc, iar jucatorii au parte de salvare automata, suport pentru controler extern etc.

Township

Township este unul dintre cele mai bune jocuri agricole de pe Android in 2022. Este un joc de agricultura foarte cuprinzator, iar in joc iti vei construi orasul de la zero. Veti recolta recolte si mai tarziu le veti prelucra in fabrici.

In plus, va trebui, de asemenea, sa construiti fabrici pentru a va procesa recoltele. In plus, veti construi restaurante, cinematografe, sectii de politie si alte servicii in orasul dumneavoastra. Township este un joc de ferma foarte complet si iti va placea la nebunie.

Harvest Moon

Harvest Moon este unul dintre cele mai bune jocuri agricole de pe Android. In acest joc, nava ta va fi inecata si vei ajunge intr-un oras port.

Acum tu va trebui sa iti incepi o noua viata, si vei locui alaturi de un doctor Jeanne, si acum vei construi farul si vei salva orasul. In aceasta misiune veti recolta, veti ingriji animalele si veti colecta materiale pe care le veti folosi pentru a repara farul. De asemenea, veti avea ocazia sa jucati ca baiat sau fata si sa va intemeiati o familie. Harvest Moon este un joc premium, pe care il puteti obtine la pretul de 74 de lei.

0 Shares
You May Also Like