Cum poti alege un portofel pentru femei? Istoria primului portofel

0 Shares
0
0
0

Cum poti alege un portofel pentru femei? Istoria primului portofelIstoricii sustin ca primele portofele au fost pungi mici in care oamenii din Turcia antica si-au pastrat economiile. Si in timpul Renasterii, portofelele au dobandit deja un aspect mai modern, aproape de modelele actuale ale acestui produs.

Potrivit unor surse istorice din Rusia, portofelele au aparut la inceputul secolului al XIX-lea pe teritoriul Novgorodului modern. Arata la fel ca primul din istorie al unui produs similar, sub forma unui pachet legat cu un cablu deasupra. Vezi portofele Carrera Jeans si alege un model potrivit pentru tine.

Un aspect similar l-au avut si primele portofele din tarile Europei medievale. Particularitatea a fost ca portofelele erau atasate la centura si aveau un nume interesant: omoner. In China antica si Japonia, un cordon de piele robust a fost folosit ca o poseta, in care au fost atarnate monede de bani cu gauri in mijloc.

Majoritatea portofelelor au o caracteristica precum fiabilitatea, garantata de durabilitate. Nimic nu garanteaza siguranta si durabilitatea produsului, deoarece este o cusatura puternica si fiabila, perfecta cu ajutorul firelor dense si, de asemenea, combinata cu insertii de carton lipite in interior.

In plus, durabilitatea portofelelor este garantata de faptul ca in fabricarea lor se utilizeaza numai materiale de calitate. Unii producatori sunt implicati in fabricarea de portofele lucrate manual, care iau in considerare dorintele personale si dimensiunile specificate de client.

Un portofel moale este probabil cea mai convenabila optiune pentru copiii care iau o cantitate mica la scoala. Acest portofel nu ocupa mult spatiu si va fi usor de utilizat chiar si pentru un copil.

Cele mai bune portofele sunt realizate din materiale de inalta calitate. Acestea sunt in principal branduri populare, in colectiile carora sunt prezentate modele de moda exclusive.

Pentru o alegere mai usoara, merita sa explorati linia de portofele in detaliu, avand in vedere cum se numeste fiecare model si ce caracteristici are.

Modele

Interesant, exista destul de multe modele de portofele si fiecare dintre ele are avantajele si dezavantajele sale. Preferintele fiecarei fete sunt individuale si, prin urmare, crearea de portofele de diferite modele si dimensiuni diferite este, intr-o oarecare masura, o necesitate.

De exemplu, o geanta se distinge prin rafinament si restrictie, nu contine detalii suplimentare, totul este doar cel mai necesar. Un portofel mare este un portofel dreptunghiular cu fermoar sau buton.

Un portofel mic arata pe jumatate mic, deoarece un astfel de model este pliabil, ceea ce este mult mai practic in ceea ce priveste compactitatea. Un portofel  de dimensiuni mici se va potrivi chiar si intr-o geanta mica si nu va ocupa prea mult spatiu intr-una mare.

Este demn de remarcat faptul ca gentile mici sunt adesea clasificate ca portofele, deoarece au aproape aceeasi “structura”. In portofel, ca si in cazul gentii, exista un compartiment pentru facturile de hartie, pentru monede mici de fier si, de asemenea, un loc pentru carduri de plastic.

Toate aceleasi componente au un portofel pliabil organizator, care poate fi realizat din materiale diferite, in functie de modificarile aspectului lor intern.

 

0 Shares
You May Also Like