De ce ne sunt necesare pompe submersibile de adancime?

0 Shares
0
0
0

Una dintre problemele pe care le intampinam deseori atunci cand vine vorba despre captarea apei o reprezinta adancimea la care se gaseste aceasta. Solutiile ce pot fi adoptate sunt usor de gasit, iar produsele necesare precum anumite modele de pompe submersibile de adancime sau anumite marci de hidrofoare sunt acum disponibile oricarui utilizator.

Poate ca va intrebati de ce ar trebui sa folosim pompe submersibile de adancime? Da, poate ca in trecut oamenii foloseau parghii si sisteme rudimentare de aducere la suprafata a apei, insa in mod clar acesta nu mai este cazul acum. Din fericire piata acestor produse ne pune la dispozitie din ce in ce mai multe modele, astfel incat noi sa putem alege cu usurinta ceea ce ne trebuie.

Unele dintre cele mai cunoscute pompe submersibile de adancime sunt cele produse sub marca Panelli. Da, probabil ca deja ati mai auzit acest nume si in mod clar acest lucru nu este intamplator. Pompele submersibile Panelli au deja o vasta istorie de-a lungul timpului, fiind pompe submersibile de o calitate exceptionala si de o rezistenta asemenea.

Unul dintre cele mai bune modele de pompe submersibile de adancime este Pompa submersibila Panelli 95 PR2 N14. Aceasta poate fi gasita in magazinul www.shop-einstal.ro, alaturi de alte astfel de produse marca Panelli sau chiar diferite. Aceasta pompa insa prezinta o rezistenta foarte buna la particule de nisip, valoare admisa pentru acest lucru fiind de circa 300 g/ mc.

Pompa beneficiaza de palete flotante din policarbonat care functioneaza oarecum ca si un filtru impotriva acestor particule de nisip. In acest fel este prevenita aparitia fenomenului de coroziune, iar fluxul de apa este optimizat astfel incat functionarea sa fie constanta.

Aceste pompe submersibile de adancime de tipul Panelli 95 PR2 N14 au o putere de 750 W, un debit de 3,6 metri cubi pe ora si o inaltime maxima de pompare de 83 de metri. Fata de alte produse de clasa sa, aceasta pompa este una cu adevarat deosebita, mai ales daca avem in vedere aceasta adancime, pe care putine dintre pompe o pot atinge. Mergand mai departe diametru pompei este de 100 mm, lungimea pompei este de 831 mm, iar pompa are un cablu electric inclus cu o lungime de 2 metri.

Fara doar si poate aceste caracteristici sunt cu adevarat impresionante. Chiar daca ai cunostinte in domeniu sau chiar daca intri pentru prima oara in contact cu astfel de produse este practic imposibil sa nu te uimeasca aceste valori, acesti parametri de functionare pe care doar putine modele de pompe le mai pot indeplini. Dincolo de toate insa doar specialistii iti pot explica in detaliu mai multe avantaje al acestor pompe submersibile de adancime Panelli 95 PR2 N14, pentru ca tu sa poti intelege de ce acestea sunt diferite fata de altele din clasa lor.

Este import ce anume cumparam, cel putin la fel de important ca si sumele de bani alocate pentru aceste achizitii. De aceea grija pentru informae trebuie sa primeze in faza dorintei de a cumpara un anumit produs. Informatia inseamna putere. Foloseste-o!

0 Shares
You May Also Like