De ce nu se mai cumpara telefoanele Nokia?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca in perioada in care vrand nevrand am ajuns sa fim dependenti de smartphone-uri, fiecare utilizator isi doreste sa aiba la dispozitie un dispozitiv care sa fie foarte performant.

In cazul in care iti cumperi un terminal de la un producator renumit de pe piata, precum Samsung de exemplu, sau de ce nu, chiar si Apple, cu siguranta ai la dispozitie un telefon mobil inteligent care va functiona fara probleme o perioada mai indelungata de timp.

In cazul in care insa, iti indrepti atentia spre un telefon care sa fie fabricat de catre un producator nu foarte renumit de pe piata, atunci este evident faptul ca sansele ca acesta sa functioneze fara probleme o perioada de timp mai indelungata, sunt destul de mici.

Daca ai de gand sa iti cumperi un smartphone de la un brand renumit de pe piata, atunci ai putea sa iti indrepti atentia si spre terminalele celor de la Nokia, care din pacate nu se mai bucura de succesul de altadata.

In trecut, toti cei care vroiau sa isi cumpere un telefon mobil, prima data se orientau spre modelele Nokia, iar abia apoi isi indreptau atentia si spre telefoane care apartineau altor branduri.

Se pare insa ca, odata cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat foarte mult, iar din nefericire pentru cei de la Nokia, telefoanele pe care ei le-au scos pe piata, nu au mai avut succesul dorit.

Unul dintre principalele motive datorita caruia Nokia nu se mai bucura de succesul pe care l-a avut in trecut, il reprezinta evolutia incredibila a altor producatori precum Samsung sau Sony, care odata cu trecerea timpului au scos pe piata dispozitive tot mai performante.

Inca un motiv care a determinat foarte multi utilizatori de smartphone sa isi indrepte atentia spre telefoanele altor branduri, si nu spre modelele Nokia, il reprezinta faptul ca brandul finlandez a ales pentru dispozitivele sale, sistemul de operare Windows Phone, care nu este foarte indragit de catre utilizatorii de telefoane mobile inteligente.

Chiar si designul impresionant pe care il au telefoanele altor branduri a facut ca utilizatorii de smartphone-uri sa isi indrepte atentia spre terminalele altor branduri, asa ca si din acest punct de vedere, Nokia a pierdut teren.

Cu siguranta, sunt insa si utilizatori care in momentul in care au nevoie de un smartphone opteaza pentru un model Nokia, iar pretul acestor dispozitive poate sa fie un argument pro telefoanele Nokia.

Chiar si in cazul unor reparatii Nokia, atat pretul manoperei, cat si pretul piesei inlocuite, vor fi mult mai mici in comparatie cu reparatiile telefoanelor Samsung, sau in comparatie cu reparatii Sony de exemplu, ca sa nu mai vorbim despre Apple.

Asadar, in momentul in care ai nevoie de un smartphone care sa fie de la o firma renumita de pe piata, in ciuda faptului ca Nokia nu se mai bucura de succesul de alta data, cu siguranta se merita sa iti cumperi un telefon de la acest brand, pentru ca va veni la un raport calitate – pret excelent.

0 Shares
You May Also Like