Cum sa verifici ce versiune de Android ai instalata pe telefon?

0 Shares
0
0
0

Puteti vedea numarul versiunii si nivelul de actualizare a securitatii dispozitivului in aplicatia Setari. Veti primi notificari atunci cand actualizarile sunt disponibile pentru dvs.

De asemenea, puteti verifica daca exista actualizari. Vedeti versiunea Android pe care o aveti. Deschideti Setarile aplicatiei Setari pentru dispozitiv. Derulati pana la partea de jos.

Atingeti Despre telefon sau Despre tableta. Derulati in jos pana la “versiunea Android” si “nivelul de patch-uri de securitate Android”. Cauti huse iPhone originale? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Cum sa obtineti cele mai recente actualizari Android

Cand primiti o notificare de actualizare, deschideti-o si atingeti actiunea de actualizare. Daca ati sters notificarea sau daca dispozitivul dvs. a fost deconectat: Deschideti Setarile aplicatiei Setari pentru dispozitiv. Derulati in partea de jos si atingeti Despre telefon sau Despre tableta si apoi Actualizari sistem. Veti vedea starea actualizarii. Urmati pasii de pe ecran.

Remediati o problema de actualizare

Cand actualizarile devin active:

Smartphone-urile Google Pixel instaleaza actualizarile Android descarcate in fundal. Actualizarile instalate devin active la urmatoarea data cand reporniti telefonul.

Dispozitivele Nexus, Android One si Google Play edition

Aceste dispozitive se repornesc automat in timp ce instaleaza actualizarile Android descarcate. Actualizarile devin active atunci cand instalarea se termina.

Nu este suficient spatiu disponibil – Telefoane Pixel si dispozitive Nexus.

Daca vedeti o notificare “nu exista suficient spatiu disponibil”, aflati cum sa economisiti spatiu cu stocare automata si stergere.

Dispozitivele Android One si Google Play edition

Daca vedeti un mesaj ” memorie disponibila insuficienta”, aflati cum sa stergeti datele cache din aplicatii sau sa dezinstalati aplicatiile pe care nu le utilizati. Daca o actualizare nu s-a descarcat, permiteti actualizarii sa incerce din nou actualizarea in mod automat.

Daca o actualizare nu se descarca, dispozitivul va incerca automat din nou in urmatoarele zile. Cand actualizarea este disponibila din nou, veti primi o notificare. Deschideti notificarea si atingeti actiunea de actualizare.

Daca trebuie sa verificati manual actualizarea din aplicatia Setari, asteptati cel putin 24 de ore dupa momentul in care actualizarea nu s-a descarcat. Actualizati versiunea Android pentru actualizarile de securitate. Pentru a obtine cea mai recenta actualizare de securitate disponibila pentru dispozitivul dvs., asigurati-va ca aveti cea mai recenta versiune Android disponibila pentru dispozitivul dvs.

Cand veti primi actualizari Android – Telefoane Pixel

Telefoanele Google Pixel primesc cea mai recenta versiune de Android direct de la Google, in mod automat. Daca ati cumparat dispozitivul din Google Store, actualizarile vor ajunge in mod obisnuit la dispozitiv in decurs de 2 saptamani. Daca ati cumparat dispozitivul in alta parte, actualizarile pot dura mai mult.

Telefoanele Pixel obtin actualizari ale versiunii Android timp de cel putin 2 ani de la data la care dispozitivul a devenit pentru prima data disponibil in Google Store. Dupa acesti 2 ani, Google nu va garanta mai multe actualizari.

Actualizarile  de securitate

Telefoanele Google Pixel obtin actualizari pentru problemele de securitate documentate in buletinele publice de securitate Android. Telefoanele Google Pixel obtin actualizari de securitate timp de cel putin 3 ani de la data la care dispozitivul a devenit pentru prima data disponibil in Google Store sau cel putin 18 luni de la ultima vanzare a Magazinului Google.

Telefon sau suport online

Telefoanele Pixel beneficiaza de asistenta telefonica sau online pentru cel putin atata timp cat primesc actualizari de securitate. Dupa aceea, Google nu mai garanteaza suportul continuu.

0 Shares
You May Also Like