De ce are nevoie compania mea de o aplicatie mobila?

0 Shares
0
0
0

Aplicatia mobila- avem nevoie de ea?

Cu cativa ani in urma ne-am intrebat daca a avea un site web a fost necesar pentru o companie, odata cu trecerea timpului ne-am dat seama ca DA, deoarece tot mai multi oameni s-au alaturat navigarii pe internet si acest lucru a dat multe beneficii companiilor, dar astazi intrebarea care domneste este Compania mea are nevoie de o aplicatie mobila?

Raspunsul este, desigur! Avand in vedere piata in crestere si cererea de dispozitive mobile inteligente, aplicatiile au devenit o parte fundamentala a planului strategic al unei companii, deoarece le permit sa ajunga la un public tinta mai mare si este un alt mijloc de comunicare si interactiune cu utilizatorii.

In mod eronat, se crede ca o companie are nevoie de o aplicatie mobila atunci cand este mare sau apartine sectorului comercial si considera ca o pagina web este suficienta pentru ei, acest lucru este incorect, orice tip de companie, indiferent de dimensiune sau turnura, poate beneficia de o aplicatie mobila si in integrarea cu o pagina web ofera posibilitatea de a maximiza beneficiile si de a indeplini obiectivele stabilite in strategia dvs.

Iata si mai multe beneficii pe care o aplicatie mobila le poate oferi afacerii tale. Daca bateria telefonului se descarca repede, intra pe acumulator original Samsung.

Generati prezenta si imbunatatiti comunicarea.

  • Cu o aplicatie mobila pentru compania ta poti eficientiza comunicarea pe care o ai cu clientii tai, poti transmite ceea ce faci ceea ce comercializezi intr-un mod mai simplu si mai placut pentru utilizator, crescand prezenta brandului tau

Imbunatatiti experienta utilizatorilor dvs.

Experienta pe care un utilizator o are determina marea majoritate a timpului daca va decide sa cumpere de la compania dumneavoastra sau nu, o aplicatie mobila fiind potrivita pentru dispozitive ofera utilizatorului o experienta mai buna atunci cand o navigheaza, face achizitii, programeaza servicii etc. Deoarece se integreaza in datele pe care utilizatorul le-a preincarcat deja pe smartphone-ul sau, permitandu-i sa aiba o experienta mai buna in procesul de achizitie.

Extindeti baza de date a clientilor dvs.

Aplicatiile mobile va permit sa obtineti bazele de date reale ale potentialilor clienti datorita faptului ca acestea sunt integrate in datele de inregistrare ale telefoanelor mobile ale utilizatorilor lor, cu care puteti avea o segmentare mai buna in momentul lansarii unei campanii sau promotii speciale, crescand gradul de eficienta al acestora.

Interactionati si distrati-va

Un alt avantaj care va ofera o aplicatie mobila pentru compania dumneavoastra este optiunea de a interactiona cu piata dvs., de a le cunoaste gusturile si preferintele, precum si zonele pe care le putem imbunatati si pe baza acesteia, pe langa expunerea produselor si serviciilor dvs., continut de calitate si utilitate pentru acestea.

Disponibilitate si accesibilitate continua

O aplicatie mobila precum un site web este disponibila utilizatorilor in orice moment si zi a anului, avantajul pe care vi-l ofera aplicatia este ca utilizatorii au acces imediat si direct la magazinul dvs., fara a fi nevoie sa deschideti browserul si ca utilizatorul se pierde cu publicitate competitiva sau distrageri, cu cat procesele utilizatorilor sunt mai simplificate, cu atat experienta lor este mai buna si creste posibilitatile de cumparare.

0 Shares
You May Also Like