5 motive pentru care vrei sa ai Washi Tape pentru decorarea albumelor, caietelor sau agendelor tale

0 Shares
0
0
0

Este important sa ai o multitudine de accesorii care sa te ajute sa decorezi albumele, sa construiesti paginile din agendele tale de tip bullet journal, etc. Washi Tape este unul dintre lucrurile care  nu trebuie sa iti lipseasca.

Poti cumpara Washi Tape in Romania de pe site-ul Paperie.ro. Aici vei descoperi modelul care sa iti placa si vei putea sa incepi sa ornezi diverse suprafete cu banda frumoasa realizata din arbusti japonezi. Iata 5 motive pentru care vrei sa ai Washi Tape pentru decorarea albumelor tale preferate, caietelor de lucru sau de desen, ori a agendelor pentru organizarea activitatilor de zi cu zi:

 

  1. Washi Tape este biodegradabila si te ajuta sa protejezi mediul inconjurator

 

In ultimul timp este din ce in ce mai important sa alegi solutii sustenabile pentru a proteja mediul. Este bine sa alegi variantele care iti pot oferi increderea ca alegi corect pentru natura si ca poti face anumite demersuri pentru protectia sa.

Orice mic gest sau orice alegere zilnica te poate apropia de telul tau. Banda Washy este biodegradabila si devine optiunea ta corecta pentru decor si evidentiere a unor elemente din cadrul agendei, jurnalului, sau chiar pentru decoratiuni si hand-made-uri.

 

  1. Banda Washi este colorata, frumos decorata si are o multitudine de culori si imprimeuri

 

Poti folosi Washi Tape pentru a decora orice caiet, foaie, agenda, etc. Ea vine intr-o multitudine de culori si nuante si are imprimeuri care sa te inspire. Poti sa alegi mai multe modele si sa o utilizezi pentru a avea imaginea dorita. Banda poate sa fie folosita de catre adulti si copii si sa fie parte din rutina zilnica, de relaxare sau chiar de organizare a muncii de birou.

 

  1. Banda se poate rupe cu mana si este foarte simplu de folosit

 

Aceasta banda este usor de utilizat si te ajuta sa o folosesti cu lejeritate, fara sa ai nevoie de alte accesorii pentru taiere. Se poate pune la dimensiunea dorita pe orice suprafata pe care se poate lipi. Ea o sa fie decorativa si frumoasa si o sa te ajute sa ornezi totul repede, fara griji.

 

  1. Banda este rezistenta la apa si la caldura

 

Ai toate sansele sa ai un caiet sau o agenda frumos decorata daca folosesti banda rezistenta la apa. Astfel, ai siguranta ca poti scapa apa sau ceaiul pe suprafata pe care este lipita si nu se va strica. Este important sa stii ca o asemenea banda are un raport bun calitate-pret si ca te va ajuta in toate proiectele tale.

 

  1. Washi Tape se poate dezlipi si refolosi

 

Datorita faptului ca este usor de dezlipit si de refolosit, banda Washi capata din ce in ce mai multa popularitate. Poti sa te joci oricat de mult cu pozitionarea acesteia si o sa poti sa te bucuri de o noua reincadrare atunci cand consideri a fi necesar.

Poti cumpara banda Washi de la Paperie.ro si o poti introduce intr-un cadou special pentru cea mai buna prietena alaturi de alte instrumente de scris sau de papetarie.

0 Shares
You May Also Like