Criterii de alegere pentru un selfie stick

0 Shares
0
0
0

Din momentul in care telefoanele mobile au ajuns sa ne creeze dependenta, in mod evident, si accesoriile acestora au devenit la fel de importante pentru noi, pentru ca acestea fie ne pot proteja dispozitivele, fie ne ajuta sa folosim telefoanele cu o mai mare placere.

Ei bine, in momentul in care discutam despre accesorii telefoane, fara doar si poate, unul dintre cele mai cautate accesorii este selfie stick-ul, care in opinia multor utilizatori de smartphone, a ajuns o necesitate.

Acest accesoriu este foarte util in conditiile in care ai de gand sa iti faci selfie-uri de cea mai buna calitate, fie singur, fie impreuna cu alte persoane, pentru ca el vine ca o prelungire a mainii.

Un selfie stick este un monipied extensibil, care are in capatul sau un suport flexibil, unde se poate pozitiona telefonul pentru a face selfie-uri de la o distanta mai mare decat lungimea propriei maini.

Un avantaj pe care il au aceste accesorii, este acela ca ele iti permit sa faci poze din unghiuri mai greu accesibile, si nici nu iti tremura mana tinand telefonul, asa ca pozele facute cu un selfie stick vor iesi si mult mai clare.

In cazul in care te hotarasti ca a sosit momentul sa iti cumperi si tu un astfel de accesoriu, mai intai de toate trebuie sa tii cont de anumite aspecte, pentru ca doar in acest fel vei reusi sa faci alegerea corecta.

In primul rand, va trebui sa tii cont de dimensiunile selfie stick-ului, iar aici ar trebui sa verifici lungimea maxima pana la cat se poate extinde accesoriul, pentru ca daca acesta cand este deschis are o lungime mai mare, atunci vei putea face poze cu cadre cat mai largi.

Un alt criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi un selfie stick, se refera la compatibilitatea telefonului cu suportul selfie stick-ului. Din acest motiv, ar fi indicat sa citesti dimensiunile maxime pe care le poate avea un telefon care poate sa fie pozitionat in suportul selfie stick-ului. Iarasi este foarte important sa verifici daca suportul poate sa se roteasca in jurul propriei sale axe.

Modalitatile de conectare ale selfie – stick-ului la telefon reprezinta un alt aspect extrem de important de care trebuie sa tii cont. Aceste accesorii se pot conecta la telefon prin doua modalitati, fie prin Bluetooth, fie se pot conecta la jack-ul audio al dispozitivului, insa cele mai des intalnite selfie – stick-uri sunt cele care se conecteaza prin Bluetooth.

Usurinta in utilizare a accesoriului este iarasi un alt criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi un astfel de accesoriu. Fiecare selfie stick are un buton pe monopied, prin intermediul caruia se realizeaza fotografiile. Este ideal ca acesta sa fie cat mai bine amplasat, astfel incat sa iti fie comod cand vrei sa faci poze.

Calitatea constructiei este iarasi un alt amanunt important de care este neaparat sa tii cont atunci cand iti cumperi un selfie stick.

Asadar, cam de aceste detalii ar trebui sa tii cont in momentul in care ai de gand sa iti cumperi un astfel de accesoriu pentru smartphone.

0 Shares
You May Also Like