Cateva date despre Samsung S7562 Galaxy S Duos

0 Shares
0
0
0

Touchscreen-ul Samsung S7562 Galaxy S Duos reprezinta unul dintre cele mai bune ecrane tactile create de catre compania coreeana. Astfel, cei care doresc sa achizitioneze un touchscreen Samsung S7562 Galaxy S Duos sunt sfatuiti sa apeleze la serviciile MagazinGSM.ro.

Samsung S7562 Galaxy S Duos este un alt dispozitiv din sectorul mediu de telefoane mobile inteligente care detine hardware cu nimic iesit din comun. Cu toate acestea, exista o caracteristica ce este instalata pe din ce in ce mai multe smartphone-uri. Este vorba despre Dual SIM, cele doua cuvinte-cheie care constituie cea mai izbitoare caracteristica a Samsung S7562 Galaxy S Duos.

Toata lumea cunoaste, probabil, aceasta problema: nimeni nu vrea sa sa-si lase telefonul acasa atunci cand calatoreste intr-o alta tara, insa nu vrea nici sa plateasca serviciile de roaming de cele mai multe ori exagerate.

Smartphone-urile Dual SIM ofera solutia inteligenta pentru astfel de dileme. Dispozitivul poate gazdui doua cartele SIM si poate functiona pe doua retele diferite in acelasi timp. Asa ca puteti, de exemplu, sa navigati pe internet cu o cartela de la un furnizor de telefonie mobila strain fara sa fiti nevoiti sa schimbati cartelele.

Acesta reprezinta doar unul dintre scenariile posibile. Dispozitivele Dual SIM sunt folosite, de asemenea, de multe ori in cazurile in care angajatorii furnizeaza un abonament de servicii mobile angajatului, iar acesta din urma doreste sa utilizeze si cartela personala pe langa acest abonament.

Un numar tot mai mare de smartphone-uri care prezinta tehnologie Dual SIM se gasesc pe piata pentru cel putin motivele mentionate mai sus. Cu toate acestea, este surprinzator ca niciunul dintre dispozitivele disponibile nu reprezinta smartphone-uri de ultima generatie, ca de exemplu, Samsung Galaxy S3.

Carcasa

Samsung ramane, si in cazul acestui telefon, pe linia dispozitivelor care nu folosesc metal pe exteriorul carcasei, asa cum se intampla in cazul competitorilor (HTC One X / HTC One S). Afisajul si intreaga carcasa sunt realizate din plastic, care are, in mod natural, o influenta destul de mare asupra greutatii. Greutatea totala, incluzand aici si bateria, este de 120 de grame. Samsung S7562 Galaxy S Duos este cu 13 grame mai usor decat produsul de referinta al Samsung, Galaxy S3. Incarcatorul cantareste 36 de grame.

O caracteristica ce place ochiului este reprezentata de capacul alb-mat al bateriei, capac ce face ca amprentele si micro-zgarieturile sa ramana practic invizibile. Din pacate, acelasi lucru nu se poate spune si despre ecran. O caracteristica obisnuit pentru aceasta categorie de dispozitive, este instalarea unui ecran de tip glare, astfel incat o carpa din micro-fibre sa poata fi oricand utila pentru indepartarea amprentelor enervante.

Din cauza afisajului marginal proeminent, Samsung S7562 Galaxy S Duos nu se bazeaza in intregime pe ecran. Textura suprafetei de culoare argintie se aseamana foarte mult cu culoarea aluminiului periat. Din moment ce Samsung este adepta utilizarii policarbonatului, nu se poate vorbi de niciun fel de defect in privinta rigiditatii sau manoperei in cazul unui astfel de smartphone.

Pentru mai multe detalii cu privire la touchscreen-ul telefonului Samsung S7562 Galaxy S Duos, nu ezitati sa accesati www.magazingsm.ro.

0 Shares
You May Also Like