Care sunt cele mai bune telefoane?

0 Shares
0
0
0

Vezi pe Spinmag.org cum sa gasim cele mai bune telefoane in 2017. Este evident ca in momentul in care vrem sa ne cumparam un telefon nou vom vrea ca acesta sa fie cel mai bun si sa ne tina cat mai mult timp daca tot dam foarte mult pe el.

Vreti un telefon smart de top insa nu stiti ce sa cumparati? Mai jos va prezentam cele mai bune telefoane si tot ceea ce ar trebui sa luati in calcul in momentul in care vreti sa va cumparati telefoane de top la preturile cele mai bune.

Tineti cont si de faptul ca indiferent ce brand ar fi toti producatorii au cate un model de top denumit flagship la care toti utilizatorii ravnesc si care ne demonstreaza tot ce pot sa faca inginerii respectivei firme.

Vom vorbi deci in articolul acesta despre cele mai bune telefoane smart din anul acesta si despre modelele care costa chiar mai mult de un salariu minim. Cei care cauta astfel de telefoane nu se mai uita la pret ci la functiile inteligente pe care le au si care fac dintr-un telefon smart unul potrivit pentru James Bond.

Telefoanele de top nu sunt doar pentru cei care vor sa aiba primii acces la tehnologiile de ultima ora ci si pentru persoanele care le utilizeaza la capacitatea lor reala pentru ca un telefon smart din prezent este un real birou mobil si de aceea ele sunt foarte utile celor care lucreaza si calatoresc in acelasi timp.

Sa nu tragem insa de timp si sa discutam despre criteriile importante la care trebuie sa fiti atenti cand va cumparati un telefon mobil de tip. Raman desigur valabile si toate caractersiticile principale pentru telefoanele ieftine si de aceea este foarte important sa fim in continuare atenti la procesor.

Acesta e inima telefonului si de aceea cautati un model foarte rapid pentru ca cu timpul, pe masura ce veti instala updateuri noi de programe si de aplicatii telefonul va incepe sa mearga greu.

Conteaza foarte mult si cantitatea de memorie ram. Modelele de top din anul acesta vin si cu 4 GB dar si cu 3 GB de ram si sunt suficienti pentru a mentine in memorie mai multe aplicatii deschise in acelasi timp.

Dimensiune stocarii din interior si posibilitatea de a mari interiorul este foarte importanta. Daca faceti multe poze si ascultati muzica nu va vor ajunge 16 GB de memorie si de aceea e bine sa gasiti unul cu 32 GB memorie interna.

Ca si bonus noi va recomandam sa mariti capacitatea de stocare cu un card microSD si sa tineti cont ca au fost anuntate modele care suporta si carduri pana la 200 GB acestea fiind suficiente pentru cei mai multi dintre utilizatori.

Dimensiunile, tipul si rezolutia pe care o au ecranele. Dimensiunile mari ale ecranelor fac mai usoara citirea textelor si vizualizarea imaginilor si clipurilor dar dezavantajul este dimensiunea mare pe care o are telefonul. Alegeti tinand cont de preferintele fiecaruia. Cautati totusi si un ecran cu o rezolutie cre sa aiba full hd si daca se poate chiar un ecran qhd.

0 Shares
You May Also Like