Lucruri care te pot salva intr-o zi caniculara de vara

0 Shares
0
0
0

Lucruri care te pot salva intr-o zi caniculara de vara
Pe timpul verii, in zilele in care desi este dimineata soarele arde cu putere asa cum parca nu a mai facut-o niciodata, stim deja ca se anunta o zi caniculara, o zi fierbinte si nemiloasa de vara.

Este genul de zi in care cerul este de un albastru intens si nici macar un nor nu are curajul sa dea ochii cu soarele puternic, iar noi avem chef de o zi relaxanta, petrecuta alaturi de prieteni dragi si de oameni fara de care zilele noastre ar fi mai putin placute, insa ne temem sa infruntam caldura sufocanta de afara.

Pentru astfel de momente  vor exista intotdeauna solutii, iar astazi  voi alacatui o lista cu diverse lucriri esentiale care te pot salva intr-o zi caniculara de vara si iti pot transforma ziua dintr-un iad fierbinte intr-un paradis de distractie.

In primul rand, umbra este un emelent cheie de care avem nevoie pentru a trece cu bine peste caldura sufocanta a zilei. Cel mai apreciat obiect din lista este cel care ne ajuta sa scapam de razele fierbinti ale soarelui si ne ofera un coltisor de racoare, iar aici ma refer la un  Pavilion Gradina.

Instaland un astfel de obiect, fie ca optam pentru unul cu pereti sau pentru unul fara pereti, vom putea sa avem un loc unde putem sta linistiti, avand o oaza de recreere in natura ferita insa de bataia directa a soarelui.

In al doilea rand, este necesar sa nu uitam de sursa principala de distractie si anume pisicina gonflabila. Pe oricine ai intreba, distractia intr-o psicina alaturi de prieteni este ceea ce face dintr-o zi banala si calduroasa de vara o zi memorabila si demna de povestit tuturor.

Un alt element esential de care veti avea nevoie pentru a face fata unei zile caniculare este si lada frigorifica in care sa pastrati reci cele mai delicioase preparate, inghetata si bauturi, pentru un rasfat pe cinste dupa oboseala pe care baia in psicina a creat-o cu brio.

O carte buna, muzica sau un laptop si un film bun fac parte dintr-un alt colt de necesitate intr-o zi de vara, si anume, relaxarea mintii si a trupului. Oricine se va relaxa citind o carte la umbra, se va binedispune ascultand muzica preferata sau se va destine urmarindu-si actorii preferati in cel mai nou film al acestora.

In final, vreau sa mentionez elementul fara de care niciun fel de zi nu ar putea sa fie una reusita. Voia buna. Buna dispozitie sau altfel zis voia buna este cel mai important lucru fara de care nu putem trece  peste zilele mai putin placute. Cel mai important este sa fim optimisti, sa zambim mereu si sa nu lasam nici caldura, nici plictiseala, nici razele prea fierbinti ale soarelui sa ne strice zilele.

Orice zi, fie ea calduroasa, fie friguroasa este un dar de care trebuie sa ne bucuram si pentru care trebuie intotdeauna sa luptam pentru a fi cea mai buna zi de pana acum. Nimic din ceea ce este mentionat mai sus nu este cu adevarat important.

Conteaza modul in care vrem sa trecem peste zilele mai putin placute si modul in care alegem sa ne petrecem clipele. Haideti sa ne reunim mereu oamenii dragi intr-un colt de umbra, sa stam unii langa ceilalti si sa ne bucuram la maxim de fiecare moment de care  putem avem parte, indiferent de timp, ora sau data.

0 Shares
You May Also Like