Ce intrebari isi pun oamenii cu privire la gazduirea web?

0 Shares
0
0
0

In primul rand, referitor la serviciul de gazduire web, trebuie sa stii faptul ca iti permite, indiferent de faptul ca esti persoana fizica sau persoana juridica, sa ai un site web, care sa poata sa fie accesibil pe internet.

Firmele care vin in intampinarea clientilor cu astfel de servicii de gazduire a site-ului sau a site-urilor, vor pune la dispozitia clientilor atat resurse tehnice partajate, cat si resurse dedicate ale unui server, care va avea acces la internet, pentru ca site-ul sa fie vizibil pe internet, pe tot globul pamantesc.

Este important de mentionat si faptul ca aceste firme care iti ofera servicii de gazduire, iti vor putea pune oricand la dispozitie si alte facilitati, precum adrese de email, rapoarte despre numarul de vizitatori de pe site, sau diverse script-uri.

Cu siguranta prima intrebare pe care si-o pun oamenii, este legata de numele de domeniu, pentru ca nu toata lumea detine informatii in acest caz.

Un nume de domeniu, este acel nume cu care adresa ip a unui calculator se va identifica pe internet, iar acest nume de domeniu, este o componenta a URL-ului pe care il detine un site web.

Referitor la numele de domeniu, trebuie specificat faptul ca acesta poate sa contina maxim 63 de caractere, dar ar fi ideal daca ai opta pentru un nume cat mai scurt si cat mai usor de retinut. In ceea ce priveste caracterele permise pentru alegerea numelui de domeniu, acestea sunt literele alfabetului latin, cifrele arabe si semnul minus.

Alte persoane se intreaba cum au posibilitatea de a-si copia pagina web pe server, iar raspunsul nu este deloc unul complicat. Datele pot sa fie copiate prin intermediul FPT sau cPanel. Utilizeaza programul FTP preferat, sau chiar din Internet Explorer, Firefox sau Opera, ca sa copiezi pagina web pe server.

In cazul in care te intrebi cum poti vizualiza pagina inainte de a schimba Nameserverele la RoTLD, trebuie sa stii ca pentru o astfel de operatiune, va trebui sa utilizezi urmatoarele setari: 1. Windows Desichideti fisierul.

Alte persoane se intreaba daca este posibil sa poata sa beneficieze de servicii de gazduire la anumite companii, in cazul in care au deja un domeniu inregistrat. Acest lucru cu siguranta este posibil, iar aceasta operatiune se va putea face prin schimbarea serverelor Dns.

In cazul in care te intrebi cum vei putea sa testezi viteza de transfer, trebuie sa stii ca pentru a – ti face o imagine in ceea ce priveste viteza de download a viitorului server, majoritatea companiilor care activeaza in acest domeniu, iti vor oferi posibilitatea de a testa viteza de transfer cu ajutorul a doua fisiere.

Cu siguranta mai sunt o multime de alte intrebari pe care cei care detin un site, si care au nevoie de gazduire web si le pun, insa acestea ar fi cam cele mai des intalnite intrebari.

In cazul in care ai nevoie de astfel de servicii de gazduire, ar fi ideal sa alegi sa colaborezi cu o companie de succes, si care este recomandata de foarte multa lume.

0 Shares
You May Also Like