Top Jocuri RPG mobile pe 2021

0 Shares
0
0
0

Jocurile de rol (Role playing games)  reprezintă unul dintre cele mai iubite genuri de jocuri în rândul utilizatorilor de smartphone-uri. Display-ul telefonului mobil este destul de mic pentru compararea RPG cu o tabletă dedicată pentru jocuri.

Totuși, milioanelor de jucători dornici le place să ia mantaua unui alt personaj și să se piardă într-un joc bazat pe poveste, amplasat într-o lume mistică sau alternativă pe orice dispozitiv au primit. Jocurile mobile fac posibilă experiența jocurilor de rol oriunde te-ai afla.

Este o modalitate excelentă de a vă distra, fie pe cont propriu, fie ca parte a unei echipe, iar mulți oameni descoperă că o oră poate deveni rapid mult mai distractivă!

Pentru a  economisi timpul, am ales personal cele mai bune dintre cele mai bune jocuri rpg Android gratuite pe care le puteți descărca .

Arcane Quest 3 este un RPG  care vă va oferi gustul aventurii, al jocurilor de rol și al elementelor de strategie, totul într-unul. Este un joc RPG mobil pentru cei care iubesc jocurile clasice de masă. Această poveste de răzbunare și răscumpărare vă permite să restabiliți onoarea breslei dvs. și să vă salvați oamenii în luptă.

Jocul este destinat jucătorilor RPG care doresc să lupte împotriva a 10 clase unice de hoarde de orci și alți dușmani strigoi. Misiunile multiplayer vă permit să faceți echipă cu alți jucători la nivel global și să deblocați recompense fantastice. În plus, un editor de misiuni vă permite să creați, să publicați și să partajați misiuni personalizate și, de asemenea, să participați la misiuni create de alți jucători.

Hyper Heroes: Marble-Like RPG

Acesta a fost prezentat anterior ca unul dintre „Cele mai bune jocuri noi” de pe Google Play și ați putea fi conectat înainte de a vă da seama.

Veți jefui comori pe măsură ce vă veți trimite eroii în luptă, țintind și aruncând abilități într-o explozie de putere, toate atingând, glisând și aruncând degetul. Jocul necesită gândire tactică și luptă pe rânduri, așa că va trebui să vă modificați formațiunile și să vă planificați strategia cu înțelepciune.

Te vei confrunta cu legiuni de monștri care vor dori să te oprească în misiunea ta, dar vei fi ajutat de abilitățile unice care vin cu fiecare erou. Opțiunile includ moduri de joc multiplayer, niveluri de cooperare și bătălii PVP în timp real.

Fire Emblem Heroes

Nintendo oferă, prin RPG-urile sale populare, o nouă viață platformelor mobile. Fire Emblem Heroes este un RPG în care jucătorii mută personaje în jurul universului Fire Emblem pe o hartă în stil şah și atacă adversarii. Jocul prezintă multe personaje Hero din seria originală și, de asemenea, personaje noi sunt create de artiștii celebri Nintendo.

Există peste 800 de etape de poveste disponibile, cu sute de eroi disponibili, pentru a intra în bătălie, deoarece fiecare prezintă abilități și arme diferite. Rețineți că nu puteți juca acest joc RPG mobil fără o conexiune la internet.

Ca un ultim sfat prietenesc, vă recomand să vă jucaţi pe telefon. Imaginea se vede cel mai bine pe un display iPhone.

Un display iPhone vă poate oferi cea mai bună experienţă în acest sens, întrucât acesta vine cu dimensiuni şi calitate video optimă, combinând portabilitatea cu aspecte vizuale plăcute.

0 Shares
You May Also Like