Review la telefonul LG G4

0 Shares
0
0
0

LG G4  e prevazut cu un display clar de dimensiuni foarte generoase care are un control excelent al camerei, pentru functiile de shooting si au o baterie care poate fi detasata si capacitate de sticare care se poate extinde prin atasarea cardurilor de memorie. Iar daca aveti nevoie de reparatii LG puteti gasi rapid ajutor pentru ca aceste telefoane sunt cunoscute.

Chiar daca durata de functionare a bateriei e una adecvata pentru asemenea modele, acumulatorii sunt cu un pas in spate fata de concurenti si acesta poate sa fie un dezavantaj. Chiar daca seamana cu modelul mai vechi de la LG bateria este cu un pas in spate fata de concurenta si asta poate sa fie un dezavantaj al acestui dispozitiv. Chiar daca pare similar cu LG G3 si are un ecran foarte bun, mai mare fata de cel de la G3, cu facilitati old school care vor lipsi de pe dispozitivele concurentei.

Echipat cu procesoare rapide, cu displayuri mari si foarte luminoase dar si cu o camera de 16 mpx care pate sa faca si fotografii JPg cat si RAW, LG G4 reprezinta un device foarte bun din toate punctele de vedere. E in acelasi timp si unul din cele mai placute dispozitive de btonat pe care firma LG le-a prdus in ultima perioada, si asta pentru ca interfata este prietenoasa si are si facelit dar si pentru ca memoria este expandabila si bateria este detasabila ceea ce este destul de rar in prezent la producatorii de telefoane.

Cu toate acestea in ciuda elementelor pozitive pe care le mentionam mai sus, dispozitivul pare la o examinare atenta, un G3 care a fost imbunatatit. Ecista si huse care au insertie de piele insa nu este nimic in neregula nici cu modelul simplu mai ales daca ne gandim a tot ceea ce a facut ca acest telefon sa fie un dispozitiv demn de luat in calcul inclusiv in focalizarea pe laser si rezolutia mai mare decat cea full HD. Cu toate acestea, in momentul in care ofertele noi nu aduc si elemente semnificative de progres comparativ cu generatia anterioara e gre pentru cineva sa fie entuziasmat de catre aceasta aparitie noua.

Cu toate acestea chiar si cu observatiile acestea negative acest telefon a jucat pe teren sigur. In aceasta piata a telefoanelor smart care se schimba tot timpul o solutie foarte buna poate sa fie si aceea de a nu face deloc pasi extremi rapid si fara un studiu de impact aprofundat fara sa stiti cum vor primi utilizatorii finali schimbarea de perspectiva.

Din punctul acesta de vedere LG reprezinta exact dispozitivul la care se asteptau destul de multi din plaja de utilizatori, fani ai companiei LG in primul rand. Cu toate acestea pentru a concura cu Samsung ar fi trebuit clar sa faca mai multe compromisuri.

Dispozitivul este per ansamblu unul foate bun si un lucru foarte important pentru cei mai multi dintre utilizatori reprezinta stabilitatea sa si faptul ca nu prezinta buguri de software care sa fie vizibile.

Acelasi lucru se intampla si in celelate state de pe tot globul nu doar in Romania.

0 Shares
You May Also Like