Tot ce trebuie sa stim despre cristale

0 Shares
0
0
0

Tot ce trebuie sa stim despre cristale
Cand vorbim despre cristale semipretioase,  sunt mai multe lucruri interesante pe care ar trebuie sa le stim. In acest articol va prezentam mai multe despre aceste pietre interesante si despre modul in care ele ne afecteaza viata.

Cristalele sunt ajutoare simple dar pot sa provoace in timpul utilizarii lor si unele efecte secundare. Cititorii ar trebui sa cunoasca toate aceste efecte posibile inainte de a utiliza de exemplu, cuartul asupra unor persoane sau a propriei persoane. Capacitatea de a tolera cuartul face ca toate aceste energii noi cu care inca nu ne-am obisnuit, sa se dezvolte treptat.

Pot sa apara si dureri de cap. Durerile de cap in timpul meditatiei sau in timpul cristaloterapiei pot sa apara si sa devina chiar deranjante fiind simtite preponderent in zona fruntii. Simptomul acesta a fost cauzat de cristalul care modula campul energetic din creier si trebuie sa fie interpretat drept proces pozitiv generat de exercitarea unor centrii inuitivi.

Daca in timpul unei sedinte apare si durerea de cap trebuie sa fie eliminat cristalul. Simptomul va trebui sa dispara in doar cateva minute insa poate sa dureze in unele cazuri pana la o zi, tinand cont de sensibilitatea ori de gradul de supraincarcare a respectivei persoane. In asemenea cazuri, in organism a patruns foarte repede o mare cantitate de energie subtila. Capacitaea de a tolera aceste energii a fiecarei persoane difera si poate fi stabilita doar prin experimente facute cu atentie.

Pot aparea si mici furnicaturi care se vor datora energizarii, de tipul unor mici socuri electrice, intepaturi in diverse zone ale corpului si senzatia unor mici lovituri. In conditii uzuale toate aceste senzatii nu dureaza foarte mult, tinand cateva minute, insa la sedintele intensive de cristaloterapie ele au posibilitatea de a dura pana la cateva zile. In general ele pot sa apara pe locurile unde aura sau unul din corpurile energetice sunt deficitare, si semnalizeaza actionarea pietrelor care se traduiesc sa echilibreze toate erorile.

Impreuna cu aceste senzatii de furnicaturi pot sa apara si fluctuatii de temperatura, un val de caldura iar incalzirea semnifica primirea de energii cristaline si racirea eliberaea de energii cu scopul de a mentine un echilibru. In cazul in care in timpul meditatiei sau a terapiei proximael oricare din senzatii apar in intensitate foarte mare se elimina cristalele de pe corp. Trebuie sa fie lucrate incet si sa lase indeajuns timp corpului sa se familiarizeze cu energiile pe care le au cristalele. Procesul acesta nu se poate grabi sub nicio forma.

Sunt si unele cazuri in care se poate simti o stare de amorteala in special la unele aranjamente de pietre. Fenomenele se produc datorita fluxurilor energetice ce apar intre Cristale si intre pietre si noi. Prin eliminarea tuturor pietrelor dispare si senzatia.

Se pot simti in unele cazuri si anumite probleme cu stomacul. Senzatiile acestea apar si la iradieri cristaline prea lungi. Ambele semnifica faptul ca energia cristalina este prea mare sau perioda de iradiere este prea lunga pentru acea persoana. In cazul in care astfel de senzatii apar atunci cand purtam unele pietre noi ele trebuie sa fie schimbate.

0 Shares
You May Also Like