Probleme cunoscute si solutii de rezolvare pentru iPhone 6

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone de la un producator de top de pe piata, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia mai intai de toate spre Apple, pentru ca acest brand, scoate pe piata telefoane extrem de performante.

In ciuda faptului ca deja au aparut modele main oi, precum iPhone 7 si iPhone 7 Plus, sau si main oi, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ai putea sa iti indrepti atentia spre un model iPhone 6, care vine la un raport calitate – pret super atractiv.

Trebuie sa stii insa din start faptul ca nici aceste telefoane nu sunt perfecte, si pot chiar si ele sa intampine mai multe probleme, insa inainte de a te grabi sa iti duci telefonul intr-un service gsm pentru reparatii iPhone, ar trebui sa stii ca pentru anumite probleme, se pot gasi solutii simple si rapide, si poti rezolva chiar tu problema.

In primul rand, atunci cand utilizezi castile, se poate auzi un sunet ciudat. Un prim pas pe care ai putea sa il facia r fi acela de a sufla in portul pentru casti, pentru a te asigura ca este curatat, iar praful sau murdaria nu pot sa conduca la astfel de sunete.

Un alt detaliu important, este acela de a te asigura ca ai conectat corect castile, pentru ca in caz contrar, cu siguranta calitatea sunetului va lasa de dorit.

O alta situatie deranjanta prin care poti sa treci in momentul in care detii un asemenea model de la Apple, este aceea in care tastatura este defecta in modul peisaj.

Daca nu vei putea sa remediezi problema din setarile telefonului, ar fi indicat sa utilizezi un 3rd petrecere tastatura.

Sunt situatii in care utilizatorii acestor telefoane pur si simplu nu pot sa utilizeze terminalul, datorita faptului ca touchscreen-ul nu raspunde la comenzi.

In primul rand, in aceasta situatie ar trebui repornit telefonul, pentru ca ar fi sanse mari ca problema sa se remedieze in acest fel.

Nici o researe generala nu ar strica, iar astfel, odata ce terminalul va reveni la setarile din fabrica, ar fi posibil ca si touchscreen-ul sa inceapa sa functioneze. In caz contrar, cu siguranta singura solutie care mai ramane viabila, este aceea de a duce terminalul intr-un service gsm.

Sunt utilizatori care detin un astfel de telefon, iar dispozitivul nu recunoaste cartela sim. In acest caz, ar trebui in primul rand sa se verifice daca este curata sau nu cartel sim, sau mai rau, daca nu este deteriorate.

Daca totul este in regula, ar trebui sa se verifice ca telefonul sa nu fie comutat in functia Mod Avion.

In cazul in care nici in acest fel nu se poate rezolva problema, atunci cu siguranta doar expertii de la service vor putea sa gaseasca o solutie.

Referitor la problemele legate de faptul ca bateria se descarca rapid, nu cred ca putem aduce prea mute detalii noi, pentru ca bateria oricarui smartphone se descarca foarte rapid, asa ca acest aspect nu trebuie sa ne surprinda.

0 Shares
You May Also Like