Extensia potrivita pentru un blog din lumea tehnologiei

0 Shares
0
0
0

Crearea unui blog personal, poate sa reprezinte cea mai stralucita idee pe care ai putea sa o ai, mai ales daca ai o anumita pasiune si iti place sa scrii despre pasiunea ta.

In situatia in care de exemplu esti o persoana pasionata de tehnologie, si mai mult decat atat scrii si corect din punct de vedere gramatical, si nici nu esti acel gen de persoana care sa comita greseli de ortografie, cu siguranta te poti gandi la crearea unui blog pe tema tehnologica.

Pentru asta, va trebui mai intai de toate sa iti alegi un domeniu, dupa care va trebui sa iti indrepti atentia spre un serviciu de Gazduire Enterprise.

In ceea ce priveste serviciile de gazduire web pentru blogul tau care va contine articole referitoare la tehnologie, ai putea sa alegi un serviciu de gazduire dedicata, daca iti doresti un serviciu de cea mai buna calitate.

Ai putea deasemenea sa iti indrepti atentia si spre un VPS de exemplu, sau de ce nu, spre gazduirea shared, care reprezinta cea mai ieftina solutie, insa aici vei imparti serverul cu o multime de alte site-uri.

Urmatorul aspect, dupa cum spuneam, va face referire la alegerea numelui de domeniu, iar in cazul in care ai de gand sa detii intr-adevar un blog unde sa postezi informatii despre tehnologie, ar fi de preferat sa iti indrepti atentia spre expresia .tech, care este un domeniu innovator pentru acei oameni inovatori. Aceasta extensie este utila si datorita faptului ca ofera sansa evidentierii prezentei in mediul online.

Plus de asta, mai trebuie sa stii faptul ca extensia .rech asigura si adresa web, dar asigura si o adresa de email profesionala, iar in acest fel afacerea ta sau organizatia pe care o conduci va fi cunoscuta.

Mai mult decat atat, extensia .tech iti va oferi o adresa web doarte simpla si usor de memorat, va fi o adresa web intuitive, si va fi investitia cheie pentru a te putea afirma in mediul online.

Cele mai multe astfel de domenii .tech sunt utilizate pentru blogurile care contin informatii despre industria tehnologiei, dar si antreprenorii entuziasti, noii start- up-uri opteaza la acest domeniu.

Chiar si dezvoltatorii web, analistii si administratorii de sistem din domeniul securitatii dar si din domeniul informatiilor digitale, isi indreapta atentia spre acest domeniu.

Mai mult decat atat, intr-un final putem preciza faptul ca .tech rprezinta mai mult decat o extensie simpla de domeniu, pentru ca aceasta extensie este o modalitate prin care te definesti pe tine, si arati faptul ca esti diferit. Aceasta extensie arata faptul ca site-ul are o destinatie unica spre inovare, si spre patrunderea in lumea tehnologiei.

Ei bine, odata ce alegi serviciul de gazduire web si numele de domeniu impreuna cu extensia, va trebui sa alegi si platforma pe care sa iti fie creat blogul iar aici mai mult ca sigur iti vei indrepta atentia spre WordPress.

Odata ce blogul iti este terminat, nu prea iti mai ramane altceva de facut, decat sa incepi sa postezi dele mai interesante stiri din lumea tehnologiei.

0 Shares
You May Also Like