Detalii despre alegerea unui telefon cu touchscreen

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani foarte multi utilizatori de telefoane mobile si-au achizitionat un telefon cu touchscreen. Acestia considera deja ca era telefoanelor clasice a apus deja. Insa cati dintre cei care au vor un touchscreen stiu ce e acela si care sunt cele mai importante lucruri care trebuie respectate cand il aleg.

Fanii Apple au deja raspunsul: daca vreti un touchscreen, trebuie sa va luati un iPhone. In realitate, lucrurile nu sunt foarte simple si trebuie sa tineti seama de de cativa factori cand va alegeti un touchscreen.

In primul rand, in functie de tehnologia pe care se bazeaza, exista doar doua tipuri de touchscreen-uri: cel rezistiv care castazi este mult mai putin utilizat si cel capacitiv care este tot mai folosit in ultimii ani de producatorii de smartphone-uri.

Touchscreen-ul capacitiv este practic un ecran de sticla cu un material conductiv. Atingerea cu degetul va declansa un camp electric care inregistreaza locatia exacta. Aceste touchscreen-uri se gasesc in numeroase magazine online, care comercializeaza piese telefoane si diverse accesorii pentru telefoane.

Unul dintre aceste magazine este accesoriigsm.ro care ofera multe modele de touchscreen-uri la preturi accesibile pentru toti vizitatorii magazinului. Important este si faptul ca accesoriigsm.ro ofera o grantie mare produselor sale si totodata acestea sunt livrate in mod prompt clientilor sai.

In al doilea rand, trebuie stabilite si elementele cheie de care trebuie sa tinem cont cand alegem un touchscreen. Dimensiunea ecranului este extrem de importanta. Acesta trebuie sa aiba dimensiuni suficiente ca sa poata fi manevrat cu usurinta. Bineinteles ca acesta nu trebuie sa fie nici foarte mare pentru ca atunci este greu de utilizat sau tinde sa fie kitsch.

Cu cat acesta este mai mare, cu atat este mai luminos si cresc cerintele in privinta bateriei. Accesoriigsm.ro ofera numeroase touchscreen-uri pentru diverse marci de telefoane cum ar fi, iPhone, Samsung, Huawei, LG, Allview, Sony-Ericsson, etc. Acestea sunt comercializate la preturi accesibile pentru clientii magazinului. De asemenea garantia oferita pentru acestea atrag tot mai multi clienti acestia fiind multumiti si de faptul ca produsele sunt livrate cu promptitudine.

Cele mai multe dintre aceste touchscreen-uri se afla in stocul magazinului, existand si modele care sunt epuizate foarte rapid, fiind necesar un timp putin mai indelungat de achizitie. Bineinteles ca exista si numeroase promotii si totodata lichidari de stoc.

In cazul acestor lichidari de stoc preturile sunt mult mai mici decat al restului produselor comercializate de accesoriigsm.ro. De asemenea promotiile sunt foarte apreciate de catre clientii magazinului datorita preturilor mai scazute decat in cazul unor produse comercializate standard. Foarte multi vizitatori ai magazinului sunt transformati astfel in clienti fideli.

Alte elemente de asemenea importante pentru touchscreen sunt sensibilitatea ecranului si timpul de raspuns. Exista numeroase marci de telefoane care se lauda ca au touchscreen-uri bune dar acestea au timpi mari de raspuns la atingere. Acesta este practic un disconfort pentru utilizator si devine extrem de neplacut la utilizarea pe termen lung.

Astazi, cei mai multi producatori au sisteme de operare pentru care exista foarte multe aplicatii. Multe dintre acestea sunt dedicate pentru touchscreen.

0 Shares
You May Also Like