Servicii reparatii masini de spalat

0 Shares
0
0
0

Cu totii cunoastem importanta detinerii unei masini de spalat rufe, deoarece un astfel de aparat este de un real ajutor cand avem o familie mai mare. Insa, folosita in mod indelungat, apar si problemele, diferite defectiuni care de multe ori nu se pot repara in cateva minute sau de catre orice persoana neexperimentata.

In cazul in care ti s-a defectat masina de spalat Whirlpool ai nevoie de un service whirlpool care sa iti ofere calitate maxima. Insa ce are in comun marca Whirlpool cu alte marci de pe piata precum Arctic, Daewoo, Gorenje, Electrolux sau Indesit?

Iti spunem noi chiar acum, toate apar pe lista unui service care se ocupa cu reparatii masini de spalat si anume Master Service. Daca te uiti putin pe internet vei observa ca indiferent de marca masinii de spalat detinuta ai mari sanse ca aceasta sa poata fi reparata de cei de la Masterservice.

De pe site mai afli si ca programul lor de lucru este intre 7 si 22, de luni pana sambata. Cu alte cuvinte, poti rezolva orice problema aparuta la masina ta de spalat chiar si in weekend iar problema apare tocmai duminica, ai posibilitatea de a-ti face o programare telefonica.

Insa lista avantajelor nu se opreste aici: deplasarea specialistilor, diagnosticul si transportul aparatului defectat sunt toate asigurate de Master Service in mod gratuit fara nici un cost in plus. Ba chiar vei primi o multime de sfaturi si consiliere telefonica. Angajatii se lauda ca pot ajunge la tine in cel mai scurt timp, uneori chiar in mai putin de 30 de minute si in maxim 3 ore in orice sector al capitalei.

Master Service are foarte multi ani experienta in domeniu, si acopera toate sectoarele capitalei. In plus, sustine ca are pe stoc toate piesele componente pentru ca masina ta de spalat rufe sa fie reparata in cel mai scurt timp cu putinta asta deoarece nu va trebui sa astepti pana cand se face comanda.

Dupa ce ai citit toate aceste avantaje te gandesti ca pretul cerut pentru repararea masinii tale Whirlpool este unul piperat. Nici vorba. Cei de la Master Service sustin ca au preturi competitive, chiar cele mai mici in raport cu profesionalismul serviciilor prestate.

Drept urmare, bucurestenii care raman in pana cu masina de spalat rufe pot apela cu incredere la Master Service: sfaturi telefonice gratuite, deplasare si transport  gratuit, garantie pana la doi ani si progam de lucru si sambata, sunt doar cateva din motivele ca numarul lor de telefon sa nu lipseasca din agenda ta telefonica.

0 Shares
You May Also Like