De ce sunt telefoanele Samsung atat de indragite?

0 Shares
0
0
0

Toate persoanele care se afla in cautarea unui telefon mobil inteligent, isi doresc un smartphone care sa fie produs de catre un brand de top de pe piata, si care sa functioneze mereu la capacitate maxima.

Unul dintre aceste branduri, este fara doar si poate Samsung, care scoate mereu pe piata telefoane foarte performante, pentru cei care isi permit dispozitive scumpe, dar si telefoane cu performante medii, pentru oamenii care nu sunt dispusi sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a-si cumpara un smartphone foarte performant.

Acesta este si marele avantaj pe care il are Samsung in fata celor de la Apple, pentru ca Apple scoate pe piata doar terminale scumpe, in timp ce Samsung le ofera tuturor posibilitatea de a-si cumpara un telefon produs de ei.

Un alt motiv pentru care telefoanele acestui brand sunt atat de indragite, este legat de aspectul lor, care trebuie sa recunoastem ca este unul minunat, mai ales in conditiile in care discutam despre ultimele modele aparute pe piata.

Incepand de la modelele Samsung Galaxy S7 Edge, toate modelele care au fost scoase pe piata de catre acest mare brand, arata pur si simplu incredibil.

Modelele Samsung Galaxy S8, si Samsung Galaxy S8 Plus, care pana nu demult erau cele mai noi terminale scoase pe piata de catre Samsung, arata minunat, insa daca stam sa discutam despre modelele Samsung Galaxy S9, si Samsung Galaxy S9 Plus, deja discutam despre terminale incredibile.

Aceste ultime modele sunt cele la care spera utilizatorii de telefoane Samsung, si fanii acestui mare brand, sa fie telefoanele perfecte.

Un alt mare motiv pentru care Samsung este un brand atat de indragit de catre utilizatorii de telefoane mobile, este acela ca atunci cand discutam despre accesorii telefoane sau piese telefoane, pretul acestora este mult mai mic in comparatie cu pretul pieselor sau al accesoriilor pentru iPhone.

Specificatiile tehnice pe care le au telefoanele scose pe piata de catre acest mare brand, reprezinta deasemenea un alt motiv pentru care putem spune ca Samsung este cel mai indragit brand de telefoane mobile de pe piata.

Tot facand o comparatie intre Samsung si Apple, putem observa foarte clar faptul ca modelele acestor doua branduri au specificatii tehnice incredibile. Privind spatiul intern de stocare al datelor, modelele iPhone sunt superioare, insa la capitolul memorie RAM, terminalele iPhone le sunt cu mult inferioare, modelelor Samsung.

Un model Samsung Galaxy S9 de exemplu detine o memorie RAM de 4 GB, in timp ce modelul Samsung Galaxy S9 Plus, detine o memorie RAM incredibila pentru un smartphone, de 6 GB.

Terminalele iPhone X de exemplu au o memorie de doar 3 GB RAM, in timp ce modelele iPhone 8 au doar 2 GB memorie RAM, iar modelele iPhone 8 Plus, au deasemenea 3 GB memorie RAM.

Asadar, acestea fiind spuse, se pot gasi o multime de motive pentru care putem spune ca telefoanele Samsung sunt mult mai iubite si mai indragite si decat terminalele iPhone, dar si decat celelalte telefoane mobile de pe piata.

0 Shares
You May Also Like