Aspectele dupa care sa alegi rotopercutorul

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui rotopercutor ieftin nu este nicidecum o misiune simpla – nu in conditiile in care se doreste si calitate. E adevarat ca piata vine cu o gramada de oferte de produse, dar asta inseamna ca trebuie sa fii suficient de selectiv incat sa nimeresti ceva care chiar se pliaza pe nevoile tale si raspunde in aceeasi masura la pretentiile pe care le ai in schimbul unui pret platit.

Fara nici o indoiala, insusi numele producatorului dicteaza calitatea pe care o are produsul. In general sunt apreciate gamele Bosch, respectiv Makita. Cred ca sunt dintre acele nume ce nu au cazut niciodata din pozitia ocupata daca ar fi sa realizam un top in acest sens. Aparatele de gaurit vin atat in modele standard, cat si cu diverse functii suplimentare. Scopul in care se vor folosi vor influenta alegerea de fiecare data – sau cel putin asa ar trebui sa fie.

Se folosesc rotopercutoare Bosch deseori in santierele de constructii, dar nu este exclusa prezenta lor nici in trusa de scule a gospodarilor. Scopurile in care se pot folosi sunt atat de diverse incat la fel sunt la ora actuala si optiunile ce le vizeaza.

Daca te intereseaza sa rezolvi personal diversele sarcini de prin gospodarie,recomand modelele standard de pe tehnicbazar.ro – sunt bune si accesibile ca pret. Le poti folosi ca sa dai gauri atat in pereti, cat si in materiale mai dure. Daca ai pretentii crescute, alege un model care imbina eficient beneficiile aduse de o bormasina buna si cele ale ciocanului rotopercutor clasic.

Ce dotari minime trebuie sa aiba ciocanul rotopercutor?

Poti sa te uiti dupa rotopercutor atat in magazinele fizice, cat si in cele online. Indiferent de loc, trebuie sa fii informat in privinta uneltei. Cand stii ce avantaje trebuie sa iti ofere, iti dai seama daca e ceea ce cautai sau daca mai ai de cautat.

Poate fi vorba despre un model cu percutie sau despre un rotopercutor simplu, ambele actionand ca un ciocan ce are capatul rotativ.

De ce cumperi rotopercutorul? Poate ai nevoie sa gauresti o suprafata orizontala sau un perete. Alege un model de rotopercutor care iti permite sa utilizezi capete de gaurire de diametre si lungimi variate, astfel ca gaurile pe care le dai sa aiba dimensiunile necesare. In functie de intensitatea cu care il vei folosi, alege un rotopercutor cu un motor suficient de puternic, incat sa faca fata sarcinilor.

Pentru uzul casnic te poti indrepta catre un model semiprofesional. Nu ai nevoie de mai mult decat atat. Cand ai de indeplinit misiuni mai pretentioase sau dificile, alege un model profesional, cu putere mai mare.

O sa fii pus si in fata unei alte provocari – rotopercutor cu acumulator sau cu alimentare electrica? Ei bine, ca sa iti fie mai usor sa iei o decizie, gandeste-te la ce ai nevoie de el. Cel cu acumulator este mai mult pentru a rezolva mici detalii. Daca stii ca il vei folosi intens, alege modelul cu cablu si nu te vei tot deranja sa il incarci. Si puterea va fi mai mare, deci randamentul obtinut va fi mai mare.

Ai in vedere cele de mai sus si fa o alegere inspirata. Gasesti si pe tehnicbazar.ro solutii calitative in acest sens.

0 Shares
You May Also Like