De ce poate ajunge un telefon Samsung in service?

0 Shares
0
0
0

Toti cei care detin un smartphone de la Samsung se pot considera utilizatori norocosi dat fiind faptul ca telefoanele Samsung sunt atat de performante si atat de rezistente in comparatie cu majoritatea telefoanelor mobile de pe piata.

Cei care intentioneaza sa isi schimbe telefonul si au de gand sa opteze pentru un model Samsung, ar face bine sa isi echipeze telefonul cu o folie sticla Samsung deoarece acest accesoriu are rolul de a proteja foarte bine display-ul si touschscreen-ul telefonului.

Utilizatorii care urmeaza acest sfat, cu siguranta nu au probleme cu telefonul atunci cand acesta dintr-o mica neatentie este scapat pe jos.

In schimb, acele persoane care detin si ele telefoane Samsung, in cazul in care nu isi echipeaza dispozitivele cu un astfel de accesoriu, in urma primului impact ajung sa isi duca telefonul la service pentru o inlocuire display Samsung, iar un display Samsung nu este chiar atat de ieftin.

Pe langa acest accesoriu care ii ofera protectie ecranului, un alt accesoriu ideal ar fi husa Samsung, care poate proteja partial telefonul sau total, in functie de modelul ales.

Ei bine, exista telefoane Samsung care ajung intr-un service gsm fiind defecte datorita neglijentei utilizatorilor, deoarece acestia intr-un moment de neatentie si-au scapat telefoanele in apa.

Acele telefoane Samsung care ajung in service din acest motiv, cu siguranta au fost telefoane bune, si nu este in nici un fel vina producatorului ca utilizatorul a fost neglijent cu telefonul, asa ca daca telefoanele Samsung ajung din acest motiv in service, nu se poate spune ca ele nu sunt de calitate superioara.

Exista situatii in care telefoanele Samsung ajung intr-un service gsm pentru ca sunt blocate intr-o anumita retea, asa ca pentru a fi deblocate cu scopul de a fi folosite si in alte retele, este nevoie de o vizita la service.

In mare parte cam acestea sunt motivele pentru care terminalele Samsung ajung pe mana specialistilor in reparatii smartphone de la un service gsm.

Dupa cum se poate observa, toate aceste defectiuni ale telefoanelor Samsung sunt defectiuni cauzate de neglijenta utilizatorilor, deci nu putem spune ca telefoanele au avut o problema din fabricatie, sau ca s-au defectat din alte motive. Aici este pur si simplu vina utilizatorului.

Partea buna insa este aceea ca terminalele celor de la Samsung nu ajung intr-un service gsm pentru a fi reparate deoarece se blocheaza in timpul utilizarii, la fel ca si telefoanele scoase pe piata de catre alti producatori.

Daca ar exista astfel de probleme in ceea ce priveste telefoanele Samsung, atunci DA, am putea spune ca acestea nu sunt tocmai de cea mai buna calitate, dar pana atunci nu.

Ei bine, dupa cum se poate vedea din acest articol, chiar si telefoanele Samsung care pot avea preturi destul de piperate pot ajunge intr-un service gsm, insa de cele mai multe ori telefoanele acestui mare brand de pe piata ajung intr-un service pentru a fi reparate deoarece nu au fost bine intretinute de catre utilizatori.

Cei care au un telefon Samsung si au grija de el, cu siguranta nu ajung cu telefonul intr-un service gsm pentru a fi reparat.

 

0 Shares
You May Also Like