Cum poate carcasa potrivita sa-ti protejeze gadgetul?

0 Shares
0
0
0

Toti utilizatorii de telefoane, in special cei care detin smartphone-uri, au auzit cel putin o data sintagma “carcasa telefon”. Si asta pentru ca o carcasa pentru telefon reprezinta acel tip de accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui smartphone, intrucat ofera protectie si stil.

Vom discuta in continuare despre cum poate o carcasa potrivita sa ne protejeze telefonul, tableta sau orice alt gadget la care tinem.

Fie ca lucram pe un santier de constructii, fie ca stam intr-un birou sau utilizam iPad-ul, laptopul, smartphone-ul sau oricare alt gadget acasa, exista tot felul de carcase de protectie disponibile pentru a ne pastra dispozitivele in siguranta. In ordinea descrescatoare a nivelului de protectie vom vedea in continuare care sunt cele mai bune materiale utilizate la confectionarea carcaselor pentru dispozitivele electronice.

Protectie adevarata pentru cazaturile cu impact mare

Policarbonatul reprezinta un tip de plastic extrem de dur, folosit pentru o varietate de produse, de la ferestre antiglont la compact discuri. Acest tip de plastic are o putere enorma si este in acelasi timp usor si, prin urmare, ofera protectie maxima. Carcasele din policarbonat sunt de cele mai multe ori un pic mai voluminoase si deloc chic, insa isi fac cu prisosinta meseria, aceea de a proteja gadgeturile noastre nepretuite.

Cele mai recomandate carcase din policarbonat sunt cele incluse in seriile Otterbox Defender si Otterbox Commuter. Produsele din seria Otterbox sunt echipate si pentru a putea proteja tabletele sau laptopurile in eventualitatea unor cazaturi de la inaltimi considerabile. Mai mult decat atat, aceste produse sunt adesea insotite de reduceri si promotii.

Daca nu va deranjeaza sa aveti o carcasa care sa arate ca una pe care un super-erou ar folosi-o, atunci carcasele si husele G-Form, chiar daca arata desprinse parca din desenele animate si poate nu tocmai potrivite la locul de munca, sunt extraordinar de rezistente suportand cazaturilor de pana la 6 metri.

Carcasa G-Form utilizeaza material compozit, o tehnologie speciala si un design precum cel al unei jucarii pana in momentul in care este scapata, atunci cand aceasta isi schimba structura moleculara in urma impactului si se transforma intr-una foarte tare. Chiar daca nu este foarte ieftina, carcasa G-Form va poate oferi protectia de care laptopul sau tableta dumneavoastra are nevoie.

Protectie pentru cazaturile cu impact mediu

Pentru cei care poarta gadgeturile la ei des si sunt ingrijorati ca acestea ar putea cadea de la o inaltime medie, pe strada sau pe podea, plasticul si fibra de carbon (in functie de design si grosime) pot oferi o protectie destul de buna. Cele mai utilizate carcase din fibra de carbon pentru smartphone-uri sunt cele din gama Case-Mate Barely.

Carcasele utilizate zilnic pentru cazaturile cu impact scazut

Pentru utilizarea in conditii de siguranta in interiorul casei sau daca suntem ingrijorati in privinta zgarieturilor, micilor lovituri sau cazaturi, siliconul reprezinta o solutie foarte ieftina care ne poate proteja dispozitivele noastre portabile. Un alt material care poate oferi o protectie eficienta este polimerul de hidrocarburi.

Pentru mai multe detalii cu privire la diferitele tipuri de carcasa telefon vizitati Accesoriigsm.ro.

0 Shares
You May Also Like