Cele mai cunoscute aplicatii de a viziona filme pe telefon

0 Shares
0
0
0

Pentru a reda in flux si a descarca cauta: aplicatii gratuite pentru a viziona filme.

Rezultatul va returna multe aplicatii gratuite de film pentru Android si iOS. Asadar, aici am selectat unele dintre cele mai bune aplicatii de streaming de filme testate si revizuite.

Crackle (Nu este disponibil in America Latina)

Este o aplicatie foarte faimoasa pentru vizionarea filmelor gratuite numita initial Grouper, care a fost apoi achizitionata de Sony si in cele din urma si-a schimbat numele.

Cand criza a fost lansata initial, s-a confruntat cu unele probleme cu consumatorii sai, dar acum a devenit un concurent viabil pentru nume mari si celebre din industrie.

Interfata este usor de utilizat, iar videoclipurile se redau fara probleme. Nu trebuie sa ne conectam pentru a viziona filme si emisiuni TV, dar functia exista daca este necesar.

Crackle accepta, de asemenea, mai multe dispozitive si aceasta caracteristica functioneaza perfect, astfel incat sa poti intrerupe filmul pe un dispozitiv si sa il reiei pe un alt dispozitiv. Daca ai nevoie de piese telefoane, acceseaza linkul!

Stremio (Cerere pentru a descarca filme)

Stremio este printre cele mai bune aplicatii pentru a descarca filme si emisiuni TV pe dispozitivul mobil.

Aplicatia Android este foarte bine dezvoltata si ofera un catalog mare de filme, emisiuni TV, canale YouTube si multe altele.

Continutul provine de la programe de completare usor de instalat pe care le vei gasi in bara laterala dupa ce te conectezi la aplicatie.

Stremio ofera subtitrari, streaming la televiziune prin Chromecast, calendar cu episoade viitoare si notificari de noi episoade din emisiuni TV si canale YouTube.

Platforma accepta Windows, MacOS si Linux si ofera sincronizare excelenta a bibliotecii personale intre dispozitivele tale.

Viewster este disponibil pentru iOS si Android. Aceasta aplicatie poate fi descarcata pe varietatea de dispozitive, chiar si pe cele care sunt in prezent in dezvoltare.

Viewster

Este o alta platforma pentru utilizatori care ofera vizionare gratuita si descarcari gratuite de filme.

Este foarte usor sa gasesti filme si emisiuni TV, limba filmului poate fi, de asemenea, filtrata, iar rezultatele pot fi sortate ca pe orice alt site web desktop.

Platformele acceptate de Viewster sunt iOS, Android, Chromecast, Roku, tablete LG, telefoane Philips, LG, Loewe, Panasonic, Philips, playere Blu-ray Sharp, carcase, touchpad HP, Panasonic TV si Vestel TV.

Yidio nu este doar cea mai buna aplicatie gratuita de streaming de filme, este mai mult un Agregator de continut.

Aceasta este singura aplicatie care functioneaza ca un fel de motor de cautare pentru aplicatiile de film online.

Yidio

Este o platforma care colecteaza continut de la alti furnizori de streaming video pe baza mai multor abonamente si permite utilizatorilor sa vizualizeze continutul in interfata unica.

Filmele pot fi filtrate in multe moduri, cum ar fi dupa data lansarii, evaluarea MPPA si gen. Ascunde continutul pe care l-ai vizualizat deja. Platformele acceptate de Yidio sunt Web, Android, iOS si televizoare inteligente.

Este o interfata foarte lustruita, este buna pentru filmele din lista B si ofera, de asemenea, continutul original. Exista o problema cu Yidio, deoarece titlurile principale lipsesc. Il puteti utiliza atat pentru Android, cat si pentru iOS.

0 Shares
You May Also Like