Cat e de bine sa fac parte din generatia smartphone-urilor?

0 Shares
0
0
0

Cand esti tanar si ti se strica smartphone-ul parca nu poti face nimic fara el, fapt pentru care, daca esti de exemplu din Bucuresti, il duci cat de repede poti intr-un service GSM Bucuresti. Chiar daca esti tanar si nu ti-ai dus poate niciodata telefonul in service e important sa faci o alegere potrivita din prima.

Ce inseamna un service GSM Bucuresti bun? Un service care iti ofera cele mai calitative servicii GSM. Intra pe Servicegsm.ro si vezi recomandarea noastra in aceasta privinta.

Traim intr-o lume in care peste tot vedem oameni cu telefoanele in mana. Mergem la cumparaturi, oameni cu telefoanele inteligente in mana, mergem la spital, teatru, film, etc., la fel. Toti par a fi mai interesati de ceea ce se intampla pe smartphone decat in lumea reala.

Nu mai mergem la plimbare sa admiram natura, ci sa facem poze pe care sa le punem pe Facebook. Nu mai gatim pentru a ne surprinde persoana iubita sau familia, ci pentru a ne lauda pe Facebook. Totul pare a se intampla mai mult pe Facebook decat in viata reala.

Intr-un fel e bine sa faci parte din generatia smartphone-urilor. Ai aplicatii pentru tot felul de activitati pe care le faci in viata de zi cu zi, poti fotografia si filma la fiecare pas, ai posibilitatea de a intra pe internet exact atunci cand vrei, poti citi de pe mobil, poti comanda mancare, haine sau ce altceva mai ai nevoie, tii legatura cu cei dragi plecati la mii de km departare si multe astfel de motive. Ideea e simpla.

Mereu gasim motive destul de plauzibile pentru a ne scuza de faptul ca nu putem nici macar sa mergem la toaleta daca nu ne-am luat dupa noi smartphone-ul. Parca aceste telefoane ne fac viata mai usoara.

Sa fie oare asa?

Ne place sa avem cele mai performante telefoane. Insa, ne afecteaza sau nu aceastea viata? Cu cati dintre oamenii pe care ii ai in lista de prieteni pe retelele de socializare esti cu adevarat prieten? Cati dintre cei care iti comenteaza la pozele de profil ca arati bine cred cu adevarat asta? Cati dintre prietenii care te tin de vorba pe chat ar fi dispusi sa petreaca altauri de tine acelasi timp pe o banca in parc?

Ne place sau nu, telefoanele inteligente distrug de multe ori relatiile reale. Mai mult decat atat exista suspiciuni asupra efectelor pe care le au radiatiile produse de ele asupra vietii. Ne place sau nu, niciodata, dar niciodata, un prieten nu poate fi inocuit cu un telefon.

Poate acum ne place ca ne permitem sa avem un smartphone la orice pas. Poate acum ne amuza cand micutii nostri au 3-4 ani si stiu sa umble pe telefoanele inteligente mai bine  decat noi. Dar, ti se va parea la fel de amuzant cand pentru ei copilaria va ramane ca o amintire legata de jocuri pe tot felul de gadgeturi? Sau vrei sa schimbi acest lucru si sa le dai o copilarie legata de plimbari cu bicicleta, alergari prin parc si jocuri ca cele pe care le jucai si tu candva?

Alegerea ne apartine in totalitate. Noi decidem daca vrem sa fim o generatie normala sau o generatie care nu poate respira fara un smartphone in mana.

0 Shares
You May Also Like