Cele mai mari greseli cand vine vorba de crearea unui site

0 Shares
0
0
0

Oricine da un ban pe un anumit serviciu vrea sa dea banii pe un serviciu de calitate. Asa se intampla si atunci cand proprietarii de site-uri vor sa beneficieze de cele mai bune servicii de optimizare SEO.

Astfel de servicii sunt oferite de catre cei de la IT Exclusiv. Acestia pe langa servicii SEO mai ofera si alte servicii de web design, promovare web sau gazduire site. Intra pe Itexclusiv.ro si vezi toate detaliile. Cei de la IT Exclusiv cu siguranta sunt ceea ce tu cauti.

Deseori, cand vine vorba de web design sunt anumite greseli care pot fi facute si care pot avea urmari destul de grave pentru site-ul tau.

Prima greseala mare pe care o aducem in discutie tine de alegerea firmei de web design. Deseori, daca alegi firma potrivita, scapi de alte probleme pe care le poti avea, deoarece specialistii te vor indruma exact in ceea ce ai de facut.

O alta greseala care trebuie evitata e oarecum legata de cea pe care tocmai am discutat-o. Daca ai ales o firma de web design potrivita, o firma care iti va oferi servicii de calitate, tine cont de recomandarile specialistilor, deoarece ei sunt cei mai in masura pentru a spune ce anume e bine si ce nu pentru site-ul tau.

Sa ceri oricarui vizitator sa se inregistreze pe site-ul tau este o alta greseala nerecomandata cand vine vorba de crearea unui site. De multe ori, posibilii vizitatori refuza sa intre pe site cand vine vorba de astfel de practici, daca nu e nevoie neaparat.

O greseala pe care e bine sa o eviti tine de muzica de pe site. E neplacut pentru vizitatori sa le porneasca o anumita muzica in momentul in care intra pe un anumit site, deoarece multi nu se asteapta la asa ceva. Daca vrei sa adaugi muzica, adauga, insa cu posibilitatea ca fiecare dintre vizitatori sa aleaga daca vrea sau nu sa porneasca muzica de pe site-ul tau.

Aceste greseli sunt mai putin amintite, deoarece se pune mare accent pe altele, cum ar fi:

–  Un site prea incarcat;

–  Prea mult continut de tip FLASH;

–  Folosirea unor fonduri prea diversificate si obositoare;

–  Trimiterea unor newsletter-uri fara acord;

–  Continutul site-ului slab calitativ;

–  Date de contact greu de gasit;

–  Folosirea scroll-ului vertical;

–  Greselile de ortografie.

Tine cont de cele amintite mai sus, daca vrei sa poti spune ca ai cu adevarat un site de calitate. E important sa arati respectul vizitatorilor cu ajutorul unui site creat cat mai corect. Nu te incumeta sa-ti creezi chiar tu site-ul, daca nu ai cunostintele necesare.

Daca vrei neaparat sa faci asta, studiaza mai intai toate aspectele legate de astfel de practici si abia dupa ce te-ai asigurat de faptul ca totul este in ordine, apuca-te de treaba. Insa, daca vrei sa creezi un singur site, nu stiu daca se merita efortul, avand in vedere timpul pe care trebuie sa-l pierzi invatand totul cat mai bine si banii pe care trebuie sa-i dai pe tot felul de materiale care sa te ajute cu adevarat.

Decat sa te chinui tu luni intregi, mai bine platesti pentru astfel de servicii profesionisti care sa faca totul in cel mai scurt timp.

0 Shares
You May Also Like