Avantajele cerceilor din argint cu surub

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ne cumparam o noua pereche de cercei ne uitam la forma, la dimensiune, la culoare, la materialul din care sunt facuti si, eventual, la ce pietre sunt aplicate pe ei. Putine dintre noi se uita si la modalitatea de prindere pe care o au, desi acest aspect este unul important si nu ar trebui sa fie ignorat.

Ai putea crede ca, din acest punct de vedere, cerceii se incadreaza in doua categorii – de tip clips, pentru persoanele care nu au gauri in urechi, sau cu tija care trece prin ureche -, dar in functie de forma tijei si de felul in care aceasta este fixata in spatele urechii cerceii se impart de fapt in 6 categorii.

Dintre toate modelele pe care le vei gasi in magazine, cei mai comuni sunt cerceii din argint cu surub. Sunt si cei pe care ii recomandam cu incredere datorita avantajelor pe care le au fata de restul modelelor.

Cerceii cu surub sunt comozi – deoarece tija care iese in spatele urechii are dimensiuni mici, nu te vor incomoda atunci cand dormi sau in cazul in care folosesti des casti ce acopera complet urechile, caciuli sau casti de inot.

Cerceii cu surub sunt practici – se fixeaza rapid pe ureche si nu trebuie verificati constant pe parcursul zilei pentru a te asigura ca nu s-au desfacut. Din acest motiv, sunt perfecti si pentru copiii mici pe care vrei sa ii obisnuiesti cu purtatul cerceilor si care ar putea avea tendinta de a si-i scoate din urechi.

Cerceii cu surub sunt siguri – daca esti o persoana activa, care alearga sau practica alte sporturi, nu trebuie sa te ingrijoreze faptul ca iti vei pierde cerceii atunci cand faci miscare. In acelasi timp, sansele sa ii agati in haine atunci cand te schimbi sunt mult mai mici ca la alte tipuri de inchizatori de cercei.

In plus, gasesti cercei din argint cu surub intr-o multime de forme, dimensiuni si stiluri, asa ca nimic nu te impiedica sa optezi pentru metoda de fixare a cerceilor cu cele mai multe avantaje. Vezi acum colectia de cercei din argint cu surub din magazinul Metaphora!

0 Shares
You May Also Like