Cremele coreene pentru zona din jurul ochilor

0 Shares
0
0
0

Pielea din jurul ochilor este zona cea mai sensibilă de pe fețele noastre și, de asemenea, tinde să fie unul dintre primele locuri în care primele semne ale îmbătrânirii își fac apariția. Acestea sunt motivele pentru care  atât de multe femei investesc în produse specializate pentru îngrijirea pielii – în special creme pentru zona ochilor.

Găsirea cremei perfecte pentru pielea din jurul ochilor care funcționează pentru tipul de piele și stilul tău de viață este o sarcină care pare mai ușoară de spus decât de făcut și, cu o abundență de produse care inundă practic piața, alegerea devine și mai dificilă.

De ce sunt atât de populare cremele coreene pentru ochi?

Când vine vorba de produse cosmetice și produse de îngrijire, coreenii chiar știu cum stă treaba. Excelând în domeniile în care alte mărci pur și simplu nu pot concura, cremele coreene pentru ochi sunt un mare succes pe tot globul.

Cu ingrediente unice pe care le discutăm în continuare, aceste produse par să ofere un raport calitate-preț de neegalat.

Motivul pentru care cremele de ochi coreene sunt atât de populare acum se datorează în principal formulelor lor inovatoare. Producătorii coreeni permit produsele lor să fie depozitate doar cel mult 6 luni. Și pentru că folosesc ingrediente de cea mai bună calitate în formulele lor, consumatorii tind să aibă încredere că aceste produse sunt eficiente pentru dificultățile cu care se confruntă pielea lor.

Cremele coreene pentru ochi au fost adaptate unui spectru larg de tipuri de piele, în urma cercetărilor menite să descopere ingredientele benefice care ajută la eliminarea sau prevenirea apariției anumitor probleme ale pielii.

Deoarece utilizarea cremei de ochi este atât de importantă pentru a reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor, precum și pentru a restabili strălucirea tinerească a pielii, cremele coreene pentru ochi fac parte dintr-un regim unic de îngrijire a pielii. Pe cosmetice-coreene.ro poți afla care sunt pașii care alcătuiesc această rutină și ce produse ți se potrivesc și poți utiliza.

Ingrediente de căutat în cremele de ochi coreene

Pentru început, ar trebui să investești în creme pentru ochi fără parfum, mai ales dacă ai pielea sensibilă. Și, deși s-ar putea să fii obișnuită cu algele ca ingredient principal al cremelor de ochi, află că mucusul produs de anumite tipuri de melci este, mai nou, folosit în creme pentru proprietățile hidratante, bogăția de antioxidanți și strălucirea pe care o oferă.

În ceea ce privește ingredientele indispensabile, iată ce ar trebui să conțină crema ta coreeană pentru pielea din jurul ochilor ca parte a formulei sale:

Acidul hialuronic

De asemenea, cunoscut sub numele de Hialuronat de sodiu, acest ingredient contribuie la hidratarea pielii și la menținerea nivelului de hidratare pe o perioadă lungă.  De asemenea, poate ajuta la stimularea producției de colagen, o caracteristică cheie în combaterea îmbătrânirii premature a pielii.

Ceramidele

Reprezintă un tip de lipide și apar în mod natural în membrana pielii unde acționează  ca o barieră împotriva deshidratării pielii, astfel menținându-se o piele tânără și sănătoasă.

Retinol

Fiind un tip de vitamina A, retinolul este un ingredient care poate ajuta la accelerarea regenerării celulare, îmbunătățind tonusul și netezind pielea. De asemenea, poate ajuta la desfundarea porilor și la reducerea apariției liniilor fine și a ridurilor.

Neuropeptide

Acest ingredient poate ajuta la stimularea producției de colagen și la reducerea apariției ridurilor și a liniilor fine.

Vitamina C

Vitamina C este un puternic antioxidant care poate ajuta la creșterea producției de colagen și la protejarea împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Indiferent că alegi să folosești o cremă coreeană sau nu, ai grijă de zona din jurul ochilor menținând un nivel optim de hidratare, iar anii care trec vor fi mult mai blânzi cu urmele pe care le vor lăsa pe tenul tău.

0 Shares
You May Also Like