Ce este o manichiură rusească?

0 Shares
0
0
0

Manichiura rusească este o tehnică de îngrijire a unghiilor care se concentrează pe întărirea și îngroșarea unghiilor. Aceasta implică aplicarea unor straturi subtiri de gel sau oțel de construcție pe unghii, urmate de modelarea și finisarea acestora.

Scopul este de a oferi unghiilor o apariție mai puternică și mai sănătoasă, precum și de a preveni ruperea sau ondularea lor. Tehnica a fost dezvoltată în Rusia și a devenit populară în întreaga lume, oferind unghii puternice și rezistente la întindere.

In ce consta manichiura ruseasca?

Manichiura rusească constă în aplicarea unui strat fin de gel de construcție pe unghii, care este modelat și finisat pentru a oferi unghiilor un aspect puternic și sănătos. Procesul include următorii pași:

Curățarea și pregătirea unghiilor: Unghiile sunt curățate cu un buffer pentru a elimina orice rest de lac de unghii sau de ulei.

Aplicarea unui strat subțire de gel sau oțel de construcție: Se aplică un strat subtire de gel unghii pentru construcție Gelaxyo, care este apoi uscat cu ajutorul unei lampe UV sau LED

Modelarea și finisarea unghiilor: Unghiile sunt modelate și finisate pentru a le da forma dorită și pentru a elimina orice burți sau asperități.

Aplicarea lacului de unghii: În cele din urmă, se aplică un lac de unghii de culoare sau cu efect pentru a oferi unghiilor un aspect final frumos.

Aplicare de un lac de protectie pentru a prelungi durabilitatea.

Manichiura rusească este o tehnică de îngrijire a unghiilor care se concentrează în special pe întărirea și îngroșarea unghiilor, dar poate fi adaptată la dorintele si nevoile fiecarei cliente.

Cine a inventat manichiura ruseasca?

Manichiura rusească a fost inventată în Rusia în anii ’90, și este atribuită mai multor persoane diferite, exact inventatorul sau inventatorii nu sunt cunoscuți cu precizie. Ea a devenit rapid populară în țara sa de origine, precum și în întreaga lume, datorită capacității sale de a oferi unghiilor un aspect puternic și sănătos.

De-a lungul anilor, tehnica s-a dezvoltat și a evoluat, iar astăzi există o varietate de metode și produse disponibile pentru realizarea unei manichiuri rusești.

Cat costa manichiura ruseasca?

Costul manichiurii rusești poate varia în funcție de locație, salon și experiența manichiuristului, dar și de serviciile incluse.

In general costul manichiurii rusești este mai mare comparat cu manichiura clasică din cauza procesului mai complex și a produselor utilizate. O manichiura rusească poate costa între 40-70 de dolari în Statele Unite ale Americii, în funcție de salon și oraș. Costul poate fi mai mare sau mai mic în funcție de oraș și țară.

Este important să țineți cont de faptul că manichiura rusească necesită îngrijire regulată și reaplicare la fiecare 2 sau 3 săptămâni, așa că ar trebui să luați în considerare acest aspect atunci când decizi dacă aceasta este opțiunea potrivită pentru tine.

Unde se face manichiura ruseasca in Romania?

Manichiura rusească se poate face în multe saloane de înfrumusețare din Romania, de obicei acestea ofera servicii de manichiura si pedichiura, acestea sunt frecvente in majoritatea orașelor. Puteți găsi aceste saloane căutând pe internet sau prin recomandări de la prieteni sau cunoscuți.

Există unele saloane de înfrumusețare care oferă manichiura rusească ca serviciu principal, acestea sunt cunoscute pentru calitatea serviciilor și experiența manichiuristului, iar prețurile pot fi mai mari, dar s-ar putea să fie mai înalt calitative și cu rezultate mai bune.

In marile orașe din Romania precum București, Cluj, Timișoara, Iași sau Brașov, ar fi relativ ușor să găsiți saloane care oferă acest serviciu. Este recomandat să verificați recenziile și portofoliul saloanelor înainte de a face o programare, pentru a vă asigura că vor putea să îndeplinească cerințele dvs.

0 Shares
You May Also Like