Vrei un laptop second hand?

0 Shares
0
0
0

Pentru foarte multa lume, alegerea unui laptop poate sa fie o problema destul de dificila, in special in cazul in care isi doresc un produs bun dar nici nu dispun de o suma foarte mare de bani.

La noi in tara, brandurile care se afla pe piata laptopurilor, indiferent ca aducem in discutie laptopurile noi, pe cele sesond hand sau laptopurile refurbished sunt Dell, Acer, Asus, HP, Lenovo, Toshiba sau Fujitsu Siemens.

Cu siguranta nu toata lumea isi permite achizitionarea unui laptop performant nou, iar astfel fie ca le achizitioneaza in rate, fie merg pe mana unui laptop second hand care este cel mai ieftin, fie se orienteaza spre un laptop refurbished.

De obicei oamenii in momentul in care isi cauta un laptop second hand se uita la specificatiile tehnice ale produsului, iar in plan secund trece firma producatoare, deoarece produsele firmelor de renume de pe piata nu pot sa fie de o calitate indoielnica.

O alta categorie a oamenilor care isi aleg un laptop second hand este reprezentata de acei oameni pentru care performanta produsului nu inseamna tot, ei mai degraba isi doresc un laptop cu aspect estetic ireprosabil, si de ce nu un laptop elegant.

O alta categorie pentru cumparatorii de laptopuri second hand este reprezentata de acei oameni care au o munca de teren iar pentru ei nu este important brandul care produce laptopul ci mai degraba este important ca acesta sa tina cat mai mult timp incarcat.

In momentul in care iti doresti achizitionarea unui astfel de laptop trebuie si sa te gandesti ca este posibil sa nu beneficiezi de o perioada de garantie pentru produsul respectiv, sau se poate beneficia de o perioada de garantie foarte scurta.

Totusi, daca ai luat hotararea de a-ti cumpara un astfel de produs, ai putea sa te gandesti la un laptop second hand Dell.

Daca te intrebi de ce sa alegi tocmai un astfel de laptop si de la firma Dell, raspunsul este ca firma producatoare este un brand atat pe piata romaneasca de laptopuri cat si pe piata internationala.

In al doilea rand stim cu totii ca un produs cumparat de la o firma de renume este mult mai performant decat un produs cumparat de la o firma mult mai putin cunoscuta.

In al treilea rand trebuie sa te gandesti si ca in cazul nefericit in care ti se defecteaza laptopul, cu siguranta se gasesc mult mai rapid piese pentru un dispozitiv de la o firma renumita decat pentru unul de la o firma de care nu ai prea auzit.

Un alt mare avantaj al acestor laptopuri second hand il reprezinta pretul. Cu siguranta un laptop nou este mai scump decat un laptop refurbished, care fara indoiala, la randul sau este mai scump decat un laptop second hand. Singurul mare dezavantaj al acestor laptopuri ar fi faptul ca nu au o perioada mare de garantie, si de asemenea, bateria poate sa tina incarcata putin timp.

Eu personal, decat sa imi cumpar un laptop nou de la un producator anonim, mai bine aleg sa imi cumpar un laptop second hand de la un brand renumit.

0 Shares
You May Also Like