Testul de fertilitate, o modalitate eficienta de a va asigura sarcina

0 Shares
0
0
0

De la inceputul generatiilor si pana in vremurile noastre, infertilitatea este o problema care apasa continuu asupra indivizilor din toate timpurile.

Infertilitatea este o preocupare medicala si sociala, care apasa pe aproape toata lumea, indiferent de starea economica si sociala, varsta, religie, culoare si rasa. Stiinta medicala se teme ca infertilitatea este o boala care afecteaza sistemul de reproducere. Infertilitatea la oricare dintre parti poate provoca o trauma severa pe cale emotionala cat si psihologica atat la barbat cat si la femeie.

Cuplurile se simt tot mai fericite atunci cand primesc vestea sarcinii. Ei se simt aproape completi prin simplul gand ca iubitul lor copil este pe drum. Sotii devin ceva mai atenti si mai iubitori cu sotiile lor. Pe de alta parte, femeile insarcinate au mai multa grija de sanatatea lor, pentru ca vor sa se asigure ca micutul va fi sanaos.

Momentul adevarului se afla in prezent in capacitatea cuplului de a concepe. Ambii parteneri pot parea normali si ingrijiti de sanatatea lor. Dar exista inca milioane de cazuri cand fertilitatea pare ca este pentru multe persoane casatorite, departe de a fi atinsa.

Unele femei sunt binecuvantate cu darul de a ramane insarcinate cu usurinta, in timp ce altele se confrunta cu traume si cu o multime de alte dificultati in a concepe. Femeile care nu raman cu usurinta insarcinate trebuie sa se confrunte cu faptul ca exista o multime de factori care ar putea determina o dificultate in fertilitatea lor. Printre multele motive se numara conditia fizica, varsta si de stresul.

Va confruntati cu diverse dificultati in a ramane insarcinata? Ati incercat toate metodele, dar eforturile au fost in zadar? Este posibil sa fi încercat conceperea mai multi ani, dar nu exista nici un rezultat pozitiv, care sa va multumeasca pe amandoi. Acum ar trebui sa va obisnuiti cu adevarul ca femeile sunt diferite. Dar pentru a face lucrurile mai usoare pentru dvs, societatea medicala pune la dispozitie instrumentele necesare pentru face testul de fertilitate.

Tipuri de test de fertilitate

Testul de fertilitate va permite sa aflati motivul pentru care e greu sa ramai insarcinata. Pentru aceasta problema, puteri consulta specialistul in fertilitate in care ai cea mai mare incredere.

Testarea hormonului. Diferite teste de sange luate in diverse momente sunt necesare pentru testarea hormonului. Testul este facut, in principal, pentru detectarea productiei normale de hormon. Testul evalueaza, prin urmare, cantitatea de progesteron pe care o ai si daca vei fi apta sa sustii o sarcina. Unul dintre testele de sange efectuate este facut pentru a verifica nivelul de prolactina. Acesta este hormonul care produce laptele matern. Un alt test este facut pentru a examina modul de functionare a tiroidei.

Testul de ovulatie. Pentru acest proces, ginecologul va verifica regularitatea ciclului menstrual. Instrumentul ce urmeaza a fi utilizat se numeste set de predictie al ovulatiei.
Culturile Chlamydia si gonoree. Acest test este efectuat pentru a detecta posibila prezenta a acestor virusuri, care sunt posibilele cauze ale infertilitatii. Ele pot fi prevenite, dar apoi detectarea lor este dificila.

Analiza spermei. Testul este efectuat partenerului tau pentru, a se vedea calitatea si cantitatea spermei.

Testul de fertilitate este o modalitate care ajuta medical sa detecteze unde se afla problema.Vei putea ramane insarcinata atunci cand problema din sistemul organismului tau va fi corectata.

0 Shares
You May Also Like