Afla ce spun tipserii profesionisti despre casa de pariuri Planetwin365!

0 Shares
0
0
0

Planetwin365 este o agentie de pariuri recent aparuta pe piata, ceea ce ne face sa ne intrebam daca este o casa de pariuri sigura si care sunt avantajele pe care le ofera pariorilor din Romania.

Ei bine, de analiza tipserilor profesionisti nu scapa nicio astfel de agentie, tocmai de aceea este important sa stim care este opinia celor experimentati despre ofertele de evenimente oferite, valoarea cotelor pentru fiecare optiune, cat si politica pe care o aplica.

Tipserii profesionisti PariuriX au considerat necesar ca toti ceilalti pariori sa fie corect informati in legatura cu avantajele sau dezavantajele pe care le pot avea daca aleg sa parieze la casa de pariuri Planetwin365, astfel ca au deschis pe forumul de discutii un topic special pentru aceasta tema!

Ce avantaje iti ofera agentia de pariuri Planetwin365?

Conform tipserilor profesionisti de pe PariuriX, Planetwin365 este o casa de pariuri care inclina balanta catre un pachet complet de servicii avantajoase.

Analizand in detaliu fiecare oferta de joc oferita, majoritatea membrilor celei mai active comunitati de pariori experimentati din Romania au ajuns la concluzia ca aceasta agentie de pariuri sportive este o buna alegere, intrucat aici se regasesc cele mai mari cote, bonusuri speciale in fiecare zi ( indiferent de cota totala a biletului depus), optiunea de a paria pe un numar mai mare de goluri (1-5 goluri sau 2-6 goluri), cat si posibilitatea de a beneficia de bonusuri uriase pe pariurile combinate fara a impune o suma minima de pariere.

Insa, cel mai important avantaj pe care le-au observant tipserii profesionisti este acela ca in politica adoptata de Planetwin365 nu se regaseste criteriul de percepere a taxei de administrare, motiv pentru care profitul obtinut va fi calculat in functie de valoarea reala a mizei pe care ai pariat.

De exemplu, daca ai depus un bilet la pariuri pe miza de 10Ron, in cazul in care acesta va fi castigator, profitul se va calcula inmultindu-se cu 10ron. In plus, toti cei care au jucat in aceasta agentie, fie ca au facut-o online, fie ca au optat pentru varianta offline, sustin faptul ca aceasta casa de pariuri este destul de serioasa si in consecinta, merita sa se regaseasca in lista de preferinte ale pariorilor din Romania!

Ce dezavantaje ai daca alegi casa de pariuri Planetwin365?

Cum niciun business nu este perfect, expertii de la PariuriX spun ca cel mai mare dezavantaj orientat catre casa de pariuri Planetwin365 este acela ca numarul de locatii fizice nu este unul destul de numeros. Insa chiar si asa, ei au gasit solutia de a paria online, intrucat sunt foarte multumiti de ofertele diversificate de evenimente si cotele mari oferite zi de zi!

De asemenea, numele “Planetwin365” pare sa ii nedumereasca pe membrii comunitatii de pariuri PariuriX, ei considerand ca este mult prea greu de retinut la prima vedere. Cu toate acestea insa, aceasta agentie de pariuri este realmente o adevarata afacere profitabila!

Daca ai pareri despre aceasta agentie de pariuri, daca ai jucat si ai fost multumit sau daca ai jucat si ai fost dezamagit de serviciile oferite, vino si tu pe cel mai mare forum al pariorilor profesionisti pentru a dezbate subiectul impreuna cu cei mai buni dintre cei buni in materie de pariuri sportive!

0 Shares
You May Also Like