Ce trebuie sa stii inainte de a vinde si a cumpara aur de la amanet ?

0 Shares
0
0
0

Doresti sa vinzi sau sa cumperi aur de la amanet ? Iti este teama sa nu fii pacalit, fie cand cumperi o bijuterie din aur, fie cand vrei sa vinzi una ? Cat timp alegi o casa de amanet corecta si serioasa, care isi respecta clientii, nu ai de ce sa iti faci griji.

Amanetul este locul potrivit atat pentru a amaneta bijuteriile din aur, argint sau platina, cat si pentru a le vinde. O casa de amanet serioasa va cumpara bijuteriile fara sa perceapa vreun comision, cat timp mentionati ca nu doriti sa le recuperati in schimbul unui imprumut de bani, ci sa le vindeti.

Dupa ce va face o evaluare corecta a bijuteriilor, amanetarul iti va comunica suma de bani pe care o poti primi in schimbul vanzarii lor. In cazul in care esti multumit de oferta primita, urmeaza sa primesti actele necesare vanzarii.

Un lucru de care este bine sa tii cont, dincolo de seriozitatea casei de amanet pe care o alegi, este pretul oferit pe gramul de aur, care nu trebuie sa fie mai mic decat cel oferit de bijuterii.

Poti vizita o casa de amanet si daca iti doresti sa cumperi bijuterii din aur, carora cu greu le vei rezista atunci cand le vei vedea expuse. Acestea au fost curatate si reconditionate, pentru a arata foarte bine si pot fi disponibile la un pret mai mic decat in bijuterii.

In ceea ce priveste calitatea bijuteriilor, nu aveti de ce sa va faceti griji. Acestea sunt reparate in cazul existentei unui defect si curatate cu o solutie speciala, pentru a arata ca noi. In plus, sunt marcate cu garantie proprie, potrivit careia este certificat titlul mentionat pe poanson.

 Bijuterii de calitate la preturi mai mici

O casa de amanet este locul potrivit pentru toti cei care isi doresc bijuterii la preturi mai accesibile, fara sa faca vreun compromis cu privire la calitatea acestora. Puteti opta pentru bijuteriile cumparate dintr-un amanet, fie ca v-ati plictisit de vechile accesorii, fie ca sunteti in cautarea unui cadou frumos pentru cineva drag.

In cazul in care nu aveti bani pentru a cumpara alte bijuterii, le puteti vinde pe cele de care v-ati plictisit, iar cu banii obtinuti, va puteti innoi colectia de accesorii cu unele noi. La fel puteti proceda si daca doriti sa daruiti cuiva o bijuterie. Cert este ca nu aveti cum sa parasiti casa de amanet fara bijuteria potrivita, cat timp optati pentru una serioasa, care sa va ofere o colectie variata de bijuterii din aur.

In cazul in care doriti sa amanetati un bun de valoare, dar nu aveti disponibile bijuterii de aur, atunci puteti opta pentru amanet auto, recomandat mai ales daca aveti nevoie de o suma mai mare de bani intr-un timp mai scurt. Puteti, de asemenea, sa amanetati diferite electrocasnice pe care le aveti in casa, instrumente muzicale si unelte electrice, fiind mult mai usor sa gasiti un bun de valoare pe care sa il amanetati, pentru a primi un imprumut de bani.

0 Shares
You May Also Like