Care sunt cele mai ciudate meserii ?

0 Shares
0
0
0

Cand suntem investitori, cumparam afaceri. Cand suntem simpli oameni, cautam locuri de munca. Daca vrei sa cumperi o afacere, site-ul Afaceri-Proprietati.com iti sta la dispozitie.

Aici vei gasi afaceri de vanzare care poti fi un pas spre reusita ta. Daca altii nu au reusit cu anumite afaceri si le vand, nu inseamna ca la fel se va intampla si in cazul tau.

Cum spuneam la inceput, cand nu ne permitem sa cumparam afaceri, ne angajam. Nu toti sunt angajati in pozitiile din frunte ierarhie, nu toti practica o meserie normala, nu toti castiga la fel de multi bani. Sa vedem acum care sunt cele mai ciudate meserii din lume.

•    Indesator de persoane in metrou

Da, ai citit bine. Se pare ca Japonia are nevoie de astfel de angajati. Asa cum bine stii, japonezii sunt un popor foarte mare. La orele de varf, oamenii care circula cu metroul nu au suficient loc in acesta, fapt pentru care, pe peron la metrou exista oameni care pur si simplu ii imping pe ceilalti in metrou astfel incat sa incapa cat mai multi oamni.

•    Colector de venin de serpi

Este de necontestat faptul ca veninul de sarpe este deosebit de important pentru tot felul de cercetari atat din domeniul medical, cat si din cel stiintific. Acest venin nu se colecteaza singur, ci trebuie sa fie oameni specilizati pe astfel de activitati.

•    Bocitoare

Cei care sunt trecuti de 30 de ani, au bunici la tara si in trecut au mers la inmormantari, probabil au auzit de anumite persoane numite bocitoare. Se pare ca sa fii bocitoare este o meserie de succes in unele tari. Ce trebuie sa faca o astfel de persoana? Sa creeze o atmosfera trista. Suna bizar, dar e adevarat.

•    Colorator de citrice

O astfel de meserie scoate la iveala crudul adevar care se ascunde deseori in spatele citricelor placute la aspect. Se pare ca sunt oameni platiti pentru a picta chimic fructele care nu sunt suficient de coapte, dupa care, acestea sunt date in comert.

•    Judecator de odorizant

Unii ar spune ca aceasta este una dintre cele mai neplacute meserii din lume. Iti vine sau nu sa crezi, exista oameni care primesc bani frumosi pentru faptul ca miros din ora in ora subtiorii unei persoane care s-a dat cu un anumit deodorant, pentru a vedea rezistenta deodorantului respectiv.

•    Recuperator mingi de golf

Probabil si tu ai observat ca atunci cand cineva joaca golf pe un teren special amenajat, multe din mingi nimeresc in apa. Ei bine, acestea nu raman pe fundul apei, asa cum te-ai fi gandit. Exista persoane care se ocupa de recuperarea mingilor de golf din apa.

Asa cum ai putut afla, nu toata lumea lucreaza la birou, pe santiere, ca soferi sau in alte meserii obisnuite. Unii au meserii de-a dreptul bizare. Unii si-ar dori astfel de meserii, altii nu. Alegerea iti apartine. Ceea ce conteaza e sa faci ceva ce te implineste cu adevarat.

Tu ce alte meserii ciudate mai cunosti?

0 Shares
You May Also Like