Principalele caracteristici ale telefoanelor iPhone 8 si iPhone 8 Plus

0 Shares
0
0
0

Iphone 8 si iPhone 8 Plus vin in acest an cu cateva imbunatatiri. Fara a revolutiona lumea telefoanelor inteligente, noul iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt o evolutie “naturală” a vechiului iPhone 7.

Telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt disponibile in trei culori: argintiu, auriu si gri cosmic. Partea din spate a carcasei este din sticla, iar laturile sunt din aluminiu. Potrivit Apple, sticla utilizata este cea mai rezistenta sticla utilizata vreodata pentru un smartphone. Ca si precedentul sau, iPhone 8 este rezistent la apa si praf, iar conectorul Lightning este inca prezent.

In plus fata de aspectul exterior, iPhone 8 si iPhone 8 Plus primesc un afisaj Retina HD (OLED) cu tehnologia True Tone. Un ecran iPhone 8 de acest fel permite o mai buna culoare si reduce consumul de energie. Tehnologia True Tone permite ajustarea automata a albului în functie de iluminatul ambiental. Anterior, aceasta tehnologie a fost doar pentru iPad Pro. Difuzoarele sunt inlocuite si ofera o putere de 25% mai mare.

In ceea ce priveste puterea, noul procesor A11 Bionic are un total de 6 nuclee. Doua dintre aceste nuclee sunt rezervate pentru performanta si sunt cu 25% mai rapide decât cele ale procesorului A10. Celelalte 4 nuclee folosite pentru eficienta energetica sunt cu 70% mai bune decât cele ale modelelor A10 ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Un nou controler va permite acum sa activati toate cele 6 fire în cazul în care este necesara o alimentare suplimentara.

Procesorul A11 Bionic incorporeaza un procesor grafic (GPU) cu 30% mai rapid. A11 și GPU vor fi foarte solicitate odata cu sosirea de aplicatii si jocuri folosind realitatea augmentata.

In numarul de megapixeli, camerele nu s-au schimbat. Ce este nou este senzorul care este mai larg si mai rapid, care va oferi, in general, fotografii mai bune, mai ales cand iluminatul este slab. Mai multa putere de procesare a camerei inseamna, de asemenea, autofocus mai rapid si fotografii mai bune in modul HDR. Blitul utilizeaza acum 4 LED-uri care ofera rezultate mai bune si culori mai echilibrate. Pe modelul iPhone 8 Plus, modul portret va permite sa modificati iluminarea in timp real selectand din 5 moduri diferite de iluminare. IPhone Plus are un zoom optic 2x, precum si un zoom digital de 10x. IPhone-ul 8 nu are zoom optic, iar zoom-ul digital este limitat la 5x. IPhone 8 Plus are 2 camere din spate, un obiectiv cu unghi larg si celalalt tele-obiectiv. Nu apar modificari majore in ceea ce priveste camera frontala.

Multi oameni s-au temut ca Apple utilizeaza un sistem propriu de taxare wireless. Din fericire, iPhone 8 și iPhone 8 Plus pot fi reincarcate cu toate incarcatoarele bazate pe tehnologia Qi. Acum este posibila reincarcarea rapida a iPhone 8 si iPhone 8 Plus. In 30 de minute, va fi posibil sa cresteti nivelul bateriei cu 50%. Apple a profitat de ocazie pentru a anunta ca AirPower este un suport de incarcare care poate incarca simultan 3 dispozitive, cum ar fi iPhone, Apple Watch si viitoarele AirPods.

0 Shares
You May Also Like