Paturile pentru cosmetica – confortul din saloanele cosmetice

0 Shares
0
0
0

Orice salon cosmetic cauta sa ofere clientelor confort prin asigurarea unui mobilier de foarte buna calitate. Cand vorbim despre mobilier, ne referim la mobilierul care este necesar cosmeticienelor pentru depozitarea produselor, dar mai ales la piesele de mobilier folosite pentru serviciile prestate catre cliente.

In consecinta, utilarea saloanelor cosmetice cu cele mai bune paturi de masaj este principalul obiectiv inainte de deschiderea centrului de infrumusetare.

Aceste paturi cosmetice sunt din aceeasi gama cu paturile de masaj, pot avea structura din metal, tapiterie din piele ecologica, diferite dimensiuni. Garantia este asigurata, si anume de la un an la doi ani.

Paturile cosmetice pot avea motoare electrice care se transforma din fotoliu cosmetic in pat cosmetic prin apasarea unui buton. Au inaltime reglabila, pentru o pozitie cat mai corecta si relaxanta a clientei. In primul rand, patul cosmetic este folosit pentru tratamente faciale. Poate fi folosit cu succes si in tratamentele corporale.

Confortul pe un asemenea dispozitiv trebuie asigurat, prin caracteristicile de care dispune, prin suportul tip perna, sau sa aiba prevazuta o gaura pentru cap. Poate sa aiba un cadru din lemn masiv si o polita din lemn pentru depozitare. Cel mai indicat este ca salteaua sa aiba un cadru de sustinere din otel.

Aplicarea unor tratamente cosmetice poate fi dificil de executat de catre cosmeticiana, daca patul cosmetic nu corespunde inaltimii sau daca este prea uzat, daca nu are suport pentru materialele necesare tratamentului, atunci cosmeticiana va pierde timp, eficienta, rabdarea acesteia va scadea, si efectele negative vor afecta clienta.

In cel mai rau caz, clienta nu va mai reveni in acel salon. Si daca singurul motiv este patul cosmetic, este clar ca salonul respectiv nu a depus toate eforturile in achizitionarea celor mai bune dotari.

Daca patul cosmetic a fost ales drept unul dintre cele mai bune, atunci clientei i se vor oferi cele mai bune servicii, cosmeticiana va putea lucra in cele mai bune conditii, munca fiind mult mai putin solicitanta, va trebui sa se acorde doar o grjia deosebita pentru tratamentul cel mai bun, succesul fiind garantat.

Patul cosmetic se poate uneori deteriora, din cauza intrebuintarilor multiple, dar are o garantie destul de mare, de pana la doi ani, deci oricand apar probleme, va fi reparat.

Achizitionarea unui pat cosmetic se va face cam in aceleasi conditii cu achizitionarea unui pat de masaj, pentru ca sunt aceleasi tipuri de paturi, dar se va tine cont si de detaliile pe care producatorul le poate oferi, prin piese specifice doar patului cosmetic.

De cele mai multe ori, clienta unui salon asteapta rezultatele cosmetice aplicate, dar alege salonul si in functie de confortul oferit, pentru ca un factor cheie in alegere este: cum se simte la tratament, cat de confortabil a stat, stiind ca restul activitatilor zilnice nu se executa intr-un pat, ci dimpotriva solicita intens coloana vertebrala si intreg corpul.

In salon va beneficia de conditii relaxante pentru imbunatatirea starii psihice si fizice, pentru obtinerea rezultatelor pentru care a apelat la respectivul salon.

0 Shares
You May Also Like