Inlocuirea geamului la telefoanele iPhone

0 Shares
0
0
0

De multe ori geamul de la iPhone se poate crapa din diverse motive. Cele mai multe tin de neglijenta noastra a tuturor utilizatorilor de iPhone.

Bineinteles ca pot fi si cauze tehnice, dar odata cu evolutia telefoanelor iPhone, aceste defectiuni sunt tot mai mici si mai rare. Inlocuirea geamului iPhone nu este simpla, asa ca trebuie sa apelati o firma specializata in domeniu. Exista avantaje mari daca folosim o firma autorizata in domeniu:
–    in primul rand profesionalismul firmei respective
–    in al doilea rand garantia pe care ne-o ofera o astfel de firma

Cand cumparam un telefon de ultima generatie, spre exemplu iPhone, suntem foarte bucurosi. Este un smartphone, deci asta presupune o serie de avantaje :
–    conexiune usoara la Internet
–    camera foto cu rezolutie mare
–    posibilitatea de a descarca rapid tot felul de aplicatii datorita unei memorii foarte mari in comparatie cu telefoanele obisnuite.

Dar ce ne facem cand display-ul este afectat de numeroase socuri mecanice si acesta se sparge?

De regula daca ecranul  iPhone-ului s-a spart, nu si restul ansamblului se va avaria. Ecranul poate afisa in continuare totul corect, iar comenzile pot raspunde corect. Daca afisajul display-ului s-a fisurat, este necesara apelarea la o firma  de specialitate.

Bineinteles ca putem incerca si noi repararea acestuia sau putem sa folosim iPhone-ul cu ecranul deteriorat o perioada mai mare de timp. Dar totusi trebuie sa luam in calcul faptul ca nerepararea lui in timp util poate afecta si alte componente ale iPhone-ului.

Daca vom incerca reparatia pe cont propriu, riscul este ca sa deterioram si alte parti ale iPhone-ului, cum ar fi display-ul  si poate uneori si carcasa (care poate fi zgariata sau chiar sparta datorita lipsei experientei noastre sau lipsei de ustensile adecvate reparatiei iPhone-ului).

In alta ordine de idei nu este recomandata nici cumpararea la intamplare a unui geam de iPhone fara nici o autentificare prealabila din mai multe motive :
–    nu putem sti daca este un geam compatibil cu smartphone-ul nostru
–    in al doilea rand trebuie sa vedem daca este un geam ok din punct de vedere tehnic
–    este necesara obtinerea obligatoriu a unei garantii asupra produsului pe care il  achizitionam

Cat timp este in garantie este recomandat ca ecranul iPhone–ului sa fie reparat intr-un service autorizat, astfel se evita pierderea garantiei smartphone-ului, care de obicei este 24 de luni.

In cele mai multe situatii smartphone-urile iPhone care au ecranul spart sau zgariat pot fi reparate cu usurinta si nu este necesara schimbarea iPhone-urilor.

Dar pot aparea si situatii cand display-ul acestor  iPhone-uri  nu mai poate fi reparat si iPhone-ul trebuie schimbat (binenteles daca sunt in garantia oferita de producator) cu altul nou.

De cele mai multe ori cand respectivele smartphone–uri au probleme destul de mari, producatorul prefera sa le schimbe in totalitate decat sa mai repare display-ul sau carcasa avariate. Aceasta solutie de schimbare a produsului ar avea unele avantaje, cel mai important fiind fidelizarea clientului.

Asadar exista solutii de reparare a geamului iPhone-ului dumneavoastra!

0 Shares
You May Also Like