Bateria interna a unui iPhone este destul de puternica

0 Shares
0
0
0

Bateria interna a unui iPhone este destul de puternica, dar de multe ori este necesar sa conservati autonomia bateriei. Acest lucru se poate realiza prin doua modalitati: utilizand Wi-Fi si prin reglarea luminozitatii ecranului.

Pentru a mari autonomia unei baterii trebuie sa activati Auto-luminozitate sau sa reduceti luminozitatea ecranului.

Pentru a putea reduce luminozitatea ecranului, exista functiile de glisare din partea de jos a ecranului.

Cand veti folosi dispozitivul pentru accesare date, conexiunea Wi-Fi va folosi mai putina energie decat o retea celulara – asa ca este bine sa tineti activat in permanenta Wi-Fi.

Modul consum redus a fost este o modalitate foarte usoara de a extinde autonomia bateriei unui iPhone, cand procentul de incarcare este relativ scazut. Modul consum redus poate fi activat din configurari.

Bateria este una dintre piese iPhone foarte importante. Acesta optimizeaza performanta dispozitivului, reduce luminozitatea ecranului si animatiile sistemului. Aplicatiile, nu vor mai descarca continut in fundal, iar unele caracteristici precum Sincronizare iCloud, Continuitate si AirDrop vor fi dezactivate.

Se pot folosi in continuare caracteristici importante, precum efectuarea si primirea de apeluri telefonice, mesaje si e-mailuri accesarea Internetului etc. Cand telefonul s-a incarcat din nou, modul Consum redus se dezactiveaza automat.

Sistemul de operare iOS 9 este cel mai eficient de pana acum, din punct de vedere al consumului bateriei. Acest sistem de operare va ofera modalitati precise de gestionare a autonomiei bateriei.

Asadar trebuie sa consultati un ghid de utilizare al bateriei interne care exista online, pentru a aplica setarile cele mai importante, astfel incat bateria iPhone-ului sa functioneze cat mai mult. Puteti, de asemenea, sa achizitionati o baterie cat mai buna, din magazinul online, dar si in acest caz, daca o folositi necorespunzator, atunci autonomia telefonului nu este garantata.

De exemplu, este foarte important sa inchideti functia de reimprospatare a activitatii de fundal, care solicita telefonul si in decarca. Apoi trebuie sa dezactivati notificarile push, din configurari, adica sa aveti notificari pe inchis, pentru ca daca sunt pe deschis, acestea vor aparea foarte des si vor descarca bateria.

Activarea setarii Mod avion poate optimiza autonomia bateriei. Dar in mod avion nu se pot efectua sau primi apeluri telefonice.

Asadar, bateria interna a telefonului, a oricarui smartphone, desigur si a iPhone-ului este foarte solicitata, si ar trebui sa fie in grija producatorului sa ofere un dispozitiv cat mai performant si sa explice foarte clar cumparatorului care sunt setarile de baza in economisirea bateriei pentru ca orice smartphone sa aibe o durata de viata cat mai mare.

De asemenea, este si grija cumparatorului sa citeasca si sa aplice intotdeauna setarile care economisesc viata bateriei, si sa nu dea vina doar pe baterie, cand aceasta se descarca mult prea rapid, nu doar pentru ca este folosita foarte mult, dar si pentru ca nu este setata corespunzator.

Piesa de baza, bateria interna va corespunde cerintelor maxime de utilizare, in conditii de eficientizare si economisire setate si utilizate cu mare atentie de catre utilizator, care daca se va obisnui cu setarile de baza si le va aplica aproape in mod automat pentru a beneficia de autonomie cat mai mare.

0 Shares
You May Also Like