iTunes va ofera muzica preferata pe toate dispozitivele Apple

0 Shares
0
0
0

De fiecare data Apple si-a cucerit utilizatorii prin lansarea unor dispozitive performante, care sa raspunda cerintelor exigente ale acestora. Asa se face ca unii dintre clientii Apple prefera sa apeleze la servicii de reparatii iPhone 5s, in loc sa isi cumpere un nou iPhone, cu toate ca iPhone 5s a fost lansat in toamna anului 2013.

Indiferent de faptul ca utilizati iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC sau Appe Tv, puteti beneficia de iTunes. Dispune de peste 43 de milioane de melodii din care sa le alegeti pe cele pe care le preferati, pentru a nu va plictisi niciodata. iTunes Store este locul in care veti gasi piesele pe care le cautati, dar si pe cele despre care nu stiati ca exista.

Inainte de a cumpara o anumita melodie, puteti asculta 90 de secunde din aceasta, iar cu functia Completeaza-mi albumul, veti putea cumpara cateva melodii, pentru a incerca un album, urmand ca dupa aceea sa cumparati, daca doriti, restul melodiilor ramase, pentru a va intregi albumul.

Puteti cumpara melodiile preferate de pe orice dispozitiv Apple doriti, iar acestea vor ramane inregistrate in colectia dumneavoastra iTunes. Odata ce ati achizitionat melodiile preferate de pe iTunes, veti dori sa le impartasiti cu familia. Prin functia Share cu familia, veti putea face acest lucru, cu pana la sase membri ai familiei.

Doriti sa va surprindeti prietenii sau familia? Apple va ofera aceasta posibilitate, prin cardul cadou iTunes, pe care il puteti trimite prietenilor sau familiei de pe dispozitivul dumneavoastra iOS sau de pe computer.
Astfel, puteti cumpara carduri cu valori diferite, iar beneficiarii le pot utiliza pentru a cumpara ce doresc din iTunes Store, App Store, iBooks Store sau Mac App Store.

In luna septembrie a anului 2015 utilizatorii Apple asteapta noul iPhone, care va rula cu noul sistem de operare iOS 9. Tot mai multe zvonuri vorbesc despre designul noului telefon si performanta acestuia hardware. In plus, Apple a facut publice informatii despre caracteristicile pe care le va avea noul sistem de operare.

Va puteti pregati pentru noul sistem de operare, care este disponibil clientilor Apple interesati. Este important sa creati un backup inainte de a putea utiliza noul sistem de operare, cat si sa verificati compatibilitatea dispozitivului dumneavoastra.  Astfel, daca nu aveti iOS 8, puteti afla care sunt dispozitivele compatibile cu iOS 9.

Spre exemplu, telefonul iPhone 5S este disponibil. Asadar, nu trebuie sa va cumparati un nou iPhone pentru a putea folosi iOS 9. Chiar daca aveti un iPhone 5s defect, trebuie doar sa mergeti la un service gsm si sa solicitati servicii de reparatii iPhone 5s.

Nu stiti cat va costa reparatia iPhone-ului dumneavoastra? Trebuie doar sa accesati www.servicegsm.ro unde sunt afisate preturile pentru realizarea a diferite reparatii.

Chiar daca in unele tari nu sunt disponibile peste 43 de milioane de piese, numarul acestora este suficient de mare pentru a-i multumi pe utilizatori si a le oferi diversitatea pe care o cauta.

Asadar, daca sunteti in cautarea unor piese preferate, nu ezitati sa verificati iTunes, pentru a cumpara piesele preferate si a va bucura de ele de fiecare data cand doriti.

0 Shares
You May Also Like