iPhone 8 – data de lansare in Marea Britanie si SUA

0 Shares
0
0
0

iPhone 8 – data de lansare in Marea Britanie si SUA
Oare cand vor lansa cei de la Apple noul iPhone, in UK si SUA? Iata o intrebare la care ar dori sa afle raspunsul milioane de fani Apple. Cel mai bun service iPhone Bucuresti, poate fi gasit la ServiceGsm.ro.

Nu avem cum sa stim datele oficiale de lansare pentru iPhone 8, dar asta nu ne impiedica sa va prezentam anumite zvonuri sau chiar detalii oficiale, care va pot da o idee generala despre perioada din an, in care acest device va fi lansat. De luna lansarii, suntem peste 80% siguri.

Apple obisnuieste sa isi lanseze flagship-urile in luna Septembrie si nu credem ca vor face o exceptie nici de aceasta data, chiar daca anul 2017 este unul aniversar pentru ei. In general, in luna Septembrie a fiecarui an, Apple face un “announcement” – un anunt despre lansare, dupa care la scurt timp (in general 1 saptamana sau 1 saptamana si jumatate), are loc lansarea oficiala.

Mai jos, va vom prezenta o lista cu lansarile oficiale pentru toate device-urile iPhone, pana la iPhone 5:
–    iPhone 7 : a fost dezvaluit (anuntat) pe 7 Septembrie (intr-o Miercuri) si a fost lansat oficial pe 16 Septembrie (intr-o zi de Vineri).
–    IPhone 6s : a fost dezvaluit pe 9 Septembrie (Miercuri) si a fost lansat pe 19 Septembrie (Sambata).
–    iPhone 6 : a fost dezvaluit pe 9 Septembrie (Marti) si a fost lansat pe 19 Septembrie (Vineri).
–    iPhone 5s : a fost dezvaluit pe 10 Septembrie (intr-o zi de Marti) si a fost lansat oficial pe 20 Septembrie (Vineri).
–    iPhone 5: a fost dezvaluit pe 12 Septembrie (Miercuri) si a fost lansat oficial pe 21 Septembrie (intr-o zi de Vineri).

Bazandu-ne pe aceste date, ne putem astepta ca iPhone 8-ul celor de la Apple sa fie dezvaluit oficial intr-o zi de Marti sau Miercuri din luna Septembrie (ex: Marti – 12 Septembrie sau Miercuri 13 Septembrie) si sa fie lansat oficial cu o saptamana si jumatate sau 2 saptamani mai tarziu, in aceeasi luna (probabil intr-o zi de Vineri sau Sambata).

Desigur, nu putem fi 100% siguri, acestea sunt pana la urma doar supozitii, dar cel putin putem avea o baza de plecare in constructia ipotezelor de lansare. Apple isi “anunta” in general produsele majore cu cel putin o saptamana inainte de lansarea oficiala, asa ca incepand cu ziua 1 a lunii Septembrie, ne putem astepta oricand la noi detalii din partea celor de la Apple.

Ceea ce este si mai important de stiut dupa parearea noastra, este faptul ca Apple s-ar putea sa lanseze anul acesta nu unul, ci 3 device-uri deodata, deoarece 2017 este anul in care compania a implinit 10 ani de iPhone. Primul iPhone dupa cum bine stiti, a fost lansat in 2007. In afara de iPhone 8 sau cum se va numi device-ul de top (flagship-ul), s-ar putea sa vedem si urmasii lui iPhone 7 si 7 Plus si anume iPhone 7S si iPhone 7S Plus, inca un motiv pentru care suntem cu siguranta entuziasmati si ne alaturam cu drag “hype train-ului” de pe internet.

0 Shares
You May Also Like