Curge lichid din tigara electronica? Iata ce poti face

0 Shares
0
0
0

Tigara electronica a devenit una dintre cele mai importante accesorii din viata moderna si metoda preferata de a consuma nicotina. Chiar si asa, din cauza faptului ca este un device electronic, acesta poate intampina mici probleme de mentenanta, unul dintre cele mai des intalnite fiind scurgerea lichidului din atomizor.

De ce curge lichid din atomizor?

Montaj incorect

Atunci cand doresti sa asamblati atomizorul, asigurati-va ca aceasta este fixat corect pe baterie, deoarece o montare eronata poate duce la scurgeri de lichid. De asemenea, rezistenta trebuie si ea bine pozitionata, nu foarte stransa pentru a nu deterioara garniturile, scopul acestora fiind exact acela de a preveni scurgerile.

Umpleti rezervorul intr-un mod necoresupunzator

Atunci cand doriti sa incarcati atomizorul cu lichid, va fi necesar sa il tineti usor inclinat pentru a evita formarea bulelor de aer, lucru ce poate crea o presiune suplimentara si poate forta prea mult lichid sa patrunda in rezistenta. De asemenea, trebuie sa aveti grija sa nu depasiti marcajul de umplere si sa lasati spatiu adecvat.

Inhalare agresiva

Ca fumator, stiti ca exista o diferenta clara intre tigarile clasice si cele electronice, mai ales atunci cand este vorba de cantitatea de fum produsa. O tigara traditionala va produce o cantitate mai mare de fum cu cat inhalati mai puternic, insa in cazul celor electronice aceasta functie este controlata de rezistenta. Daca inhalati prea agresiv din device, acesta poate trage prea mult lichid in rezistenta, lucru ce poate duce la scurgeri neasteptate.

Atomizor sau rezistenta defecta

Exista posibilitatea atomizorul sa se fisureze in urma unei lovituri sau a unei presiuni mult prea mari. In cazul in care observati ca aveti probleme cu scurgerile de lichid, verifica-ti sticla si in cazul in care acesta chiar prezinta semne de deterioare, inlocuiti-l cu unul nou.

De asemenea, rezistenta poate fi si ea una dintre cauzele scurgerii. Asigurati-va ca aceasta are garniturile pozitionate exact acolo unde trebuie, iar in caz contrar, montati noi inele sau inlocuiti cu totul rezistenta.

Solutii pentru remedierea unui atomizor care curge

  1. Inlocuti rezistenta – fiind un consumabil, aceasta piesa trebuie schimbata periodic. O rezistenta deterioarata nu va putea absorbi corect lichidul si va provoca scurgeri neprevazute.
  2. Inhalati mai incet – daca schimbati modul de vapare, veti avea sanse mai mari sa va bucurati de aceasta activitate. Daca inspirati mai incet, lichidul va patrunde in rezistenta usor, fara sa provoace probleme neasteptate.
  3. Tineti in picioare tigara electronica – aceasta este cea mai buna pozitie atunci cand nu o folositi, riscul de scurgere fiind considerabil minimizat.

Tigarea electronica este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face pentru sanatatea personala si a celor din jurul dumneavoastra. Asigurati-va ca ii acordati a atentie sporita periodica pentru a nu intampina probleme de mentenanta si intretinere.

0 Shares
You May Also Like